سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

شهردار کلان‌شهر شیراز مطرح کرد؛

احداث و تجهیز مجتمع شوق زندگی با مصوبه شورای اسلامی شهر

شهردار شیراز گفت: شهرداری این کلان‌شهر مجتمع شوق زندگی را طبق مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز احداث و تجهیز کرده است.

شهرداری شیراز

به گزارش خبرگزاری موج فارس، مجتمع حمایتی و اجتماعی شوق زندگی در راستای شناسایی ‌و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در شیراز افتتاح شد، مجتمع شناسایی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، از جمله‌ها برنامه‌های تاکید شده در سند تحول قوه قضائیه، در کشور آغاز به‌کار کرد.

شهردار کلان‌شهر شیراز نیز اظهار کرد: برنامه‌ریزی مدیریت شهری در جهت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی بنا به تأکید رهبر معظم انقلاب، مطابق با سند جامع ماده ۸۰ قانون در برنامه ششم توسعه کشور و همکاری بین دستگاهی براساس مصوبه شورای اسلامی شیراز انجام گرفته است.

محمدحسن اسدی بر شناسایی و پیگیری آسیب‌های اجتماعی با نگاه حل مسئله تأکید و تصریح کرد: مجموعه شوق زندگی با همکاری ۱۸ دستگاه و نهادهای عمومی در حوزه‌های پیشگیری و رفع آسیب‌های اجتماعی فعالیت و تکلیف دارند.

او خاطرنشان کرد: این موضوع، نشان‌دهنده عزم راسخ و اهتمام مسؤولین و مدیران ارشد شهری برای کاهش و رفع آسیب‌های اجتماعی است.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز بیان کرد: همه تلاش ما رفع توقعات و انتظارات شهروندان است و شهروندان علاوه بر اجرای پروژه‌های عمرانی و رفع محرومیت، انتظار ساماندهی آسیب‌های اجتماعی را دارند و این به همکاری و همدلی و هم‌افزایی تمام دستگاه‌های متولی نیاز است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در آیین افتتاح این مجتمع، اظهار کرد: این مجتمع با هدف پایش وضعیت آسیب‌های اجتماعی و حمایت از آسیب‌دیدگان اجتماعی راه‌اندازی شده و حاصل یک کار جمعی است.

اسماعیل قزل‌سفلی با ابراز خرسندی بیان کرد: مجموعه‌های مختلف توانستند یک اقدام جمعی انجام دهند و برای هدف بسیار مهم "کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی" از تمام توان و دانش اجرایی خود استفاده کردند.

او گفت: در این مجتمع، تمامی دستگاه‌ها و مجموعه‌های متولی با هم‌افزایی و همکاری با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی گام بردارند.

رئیس کل دادگستری استان فارس نیز این مجموعه را نقطه تلاقی همکاری و تعامل دستگاه‌های ذیربط در استان فارس و کلان‌شهر شیراز ارزیابی و اظهار کرد: بر اساس اسناد بالادستی سند تحول قوه قضاییه و سیاست‌های کلان دولت در حمایت از اقشار آسیب پذیر، تأسیس این مجتمع در دستور کار قوه قضائیه و دولت قرار گرفته است و امروز در استان فارس نیز مجتمع شوق زندگی را در کمترین زمان ممکن با بهترین زیرساخت راه‌اندازی کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه بی‌پنا‌ه‌ترین افراد در این مجموعه خدمت‌رسانی خواهند شد، ابراز امیدواری کرد: با اقدامات اولیه و همکاری ویژه نهاد‌های مسئول در راه‌اندازی مجتمع شوق زندگی می‌توانیم خدمت‌رسانی مجموعه شوق زندگی شیراز را به الگویی برای کشور تبدیل کنیم.

رئیس شورای قضایی فارس گفت: این مجتمع، مجموعه‌ای برای اجرای طرح‌های حمایتی، اجتماعی و حتی اقدامات علمی و پژوهشی در حوزه‌های اجتماعی دارای ظرفیت‌های بالایی است و مجموعه قضایی استان از طرح‌ها و ایده‌های نو در حوزه‌های اجتماعی استقبال می‌کند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز اظهار کرد: این اقدام یک کار بسیار ارزشمند و بزرگ است و برای تاثیر بهتر این اقدامات باید همکاری و هم‌افزایی بیشتر میان سازمان‌ها صورت گیرد و با همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه‌ها صورت پذیرد.

سید ابراهیم حسینی بیان کرد: همه برنامه و هدف ما گسترش اخلاق، معنویات و سبک زندگی اسلامی است و برای رسیدن به این اهداف باید برنامه‌ریزی کنیم و به صورت فعال به این موضوعات رسیدگی کرده تا آثار و برکات آن را در جامعه ببینیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه