سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

ایرانسل تفاهم‌نامه همکاری در حوزه توسعه خدمات دیجیتال امضا کرد

ایرانسل، با هدف توسعه همکاری‌های فناورانه و گسترش خدمات نوین در زیست‌بوم دیجیتال کشور، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت «سامانه‌های یکپارچه تعاملات الکترونیکی دانا»، امضا کرد.

ایرانسل
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از ایرانسل، آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک ایرانسل با شرکت «سامانه‌های یکپارچه تعاملات الکترونیکی دانا» با نام تجاری (سیتاد)، روز یکشنبه ششم مهرماه و در چهارمین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه الکامپ، برگزار شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، همکاری‌های مشترک در چهار محور اصلی دنبال می‌شوند:

– طراحی و ارتقای راهکارهای ارتباطی مؤثر با هدف تحول دیجیتال و ارائه خدمات اثربخش به مشتریان

– توسعه زیرساخت‌های همکاری مشترک به‌منظور خلق ارزش در اکوسیستم دیجیتال کشور

– بهره‌برداری از سرویس‌ها و زیرساخت‌های توسعه یافته دیجیتال ایرانسل شامل احراز هویت و امضای دیجیتال (یلونام)، برگزاری جلسات آنلاین و دوره‌های آموزشی، همچنین سرویس‌های مبتنی بر استعلام و تبادل تراکنش‌های الکترونیکی از طریقAPIهای اپراتوری (یلوهاب).

– ارائه انواع خدمات مالی و پرداخت نوین از جمله کیف پول دیجیتال ایرانسل «جیب‌جت» و سایر ابزارهای پرداختی با هدف تسهیل تجربه کاربران.

شرکت «سامانه‌های یکپارچه تعاملات الکترونیکی دانا» با نام تجاری سیتاد، یکی از شرکت‌های گروه خدمات انفورماتیک راهبر است که با بیش از ۱۰ سال سابقه در حوزه خدمات الکترونیکی دولت فعالیت می‌کند. این شرکت به عنوان اپراتور اول گذرگاه عمومی خدمات دولت الکترونیک (PGSB)، بستری برای تبادل اطلاعات، استعلام‌ها و خدمات الکترونیکی میان سازمان‌های دولتی و کسب‌وکارهای خصوصی فراهم کرده و با ارائه بازارچه خدمات دیجیتال، امکان دسترسی کسب‌وکارها به سرویس‌های متنوع پس از اخذ مجوزهای لازم را فراهم می‌آورد.

ایرانسل در مسیر توسعه اقتصاد دیجیتال، مجموعه‌ای از سرویس‌های نوآورانه توانمندساز مانند یلونام، یلوهاب و جیب‌جت‌ را ارائه می‌دهد. در غرفه ایرانسل در نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴، سرویس‌های تجربه زندگی دیجیتال ایرانسل که مورد استفاده کاربران قرار دارند نیز به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه