سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دسترسی ۹۴ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار خوزستان به اینترنت پرسرعت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه‌ای با حضور استاندار خوزستان وضعیت ارتباطات و پیشرفت پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در این استان را بررسی کرد.

مخابرات

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مخابرات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه بررسی وضعیت ارتباطات و پروژه فیبرنوری در استان خوزستان که با حضور علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان برگزار شد، با اشاره به وضعیت ارتباطات در این استان، گفت: ۹۴ درصد روستاهای بالای بیست خانوار این استان به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند و روستاهای باقی مانده نیز متصل می‌شوند.

وی به سرعت کم اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در استان خوزستان اشاره کرد و افزود: پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها پروژه اصلی دولت در بخش ارتباطات است و زیرساخت اساسی نیازهای مردم است که روز به روز نیز بیشتر می‌شود و باید بتوانیم به این نیازها پاسخ دهیم.

زارع پور با اشاره به رتبه نامطلوب ایران در حوزه ارتباطات ثابت در دنیا در ده سال گذشته، تاکید کرد: این نتیجه عملکرد بخش ارتباطات ثابت کشور در ۱۰ سال گذشته است که به هیچ وجه شایسته مردم عزیز کشورمان نیست.

وی با تشریح چالش‌های عدم توسعه این حوزه در کشور، افزود: در حال حاضر در دنیا ۷۰ تا ۸۰ درصد ارتباطات مردم بر مبنای ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر است و اگر بتوانیم این پروژه را به سرانجام برسانیم تا دهه‌های آینده مشکلی در این حوزه نخواهیم داشت.

وزیر ارتباطات با اشاره به روند کار پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در کل کشور، گفت: با تعیین ۹ اپراتور برای انجام این پروژه، در هر استانی حداقل یک اپراتور دیگر غیر از شرکت مخابرات وجود دارد و این رقابت و رفاقت در نهایت با ارائه سرویس بهتر به نفع مردم تمام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه تبدیل به قانون شده است، افزود: پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها زیرساخت توسعه آینده کشور است و در نتیجه حال مردم را خوب می‌کند.

زارع پور با اشاره به اینکه برخی به دنبال کارشکنی در اجرای این پروژه هستند، به استاندار خوزستان تاکید کرد که این پروژه یکی از پروژه‌های امیدبخش دولت است و انتظار داریم شخص استاندار پیگیر اجرای سریع این پروژه در استان خوزستان شود.

زارع پور با اشاره به اینکه برخی به دنبال کارشکنی در اجرای این پروژه هستند، به استاندار خوزستان تاکید کرد که این پروژه یکی از پروژه‌های امیدبخش دولت است و انتظار داریم شخص استاندار پیگیر اجرای سریع این پروژه در استان خوزستان شود.

وزیر ارتباطات اظهار امیدواری کرد که با پیگیری‌ها و صدور مجوزهای لازم بتوانیم پروژه فیبرنوری استان خوزستان را تا هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسانیم.

استاندار خوزستان نیز در این جلسه با اشاره به مشکلاتی در حوزه آنتن دهی برخی از جاده‌های استان و نبود ارتباطات در برخی از مناطق، به ضرورت اجرای فیبرنوری منازل و کسب و کارها تاکید و اعلام آمادگی کرد که مشکلات و موانع این پروژه در این استان به سرعت مرتفع شود.

سپس وزیر ارتباطات از آماده بودن کامل زیرساخت‌های ارتباطی برای حوزه‌های انتخابیه ثابت در استان خوزستان خبر داد و اعلام کرد که تمهیداتی برای صندوق‌های سیار دیده شده است.

وی درباره مشکل آنتن دهی برخی از جاده‌های این استان نیز اعلام آمادگی کرد که به محض رفع مشکل برق این مناطق به سرعت سایت‌های تلفن همراه در این مناطق نصب خواهد شد.

مهدی شه نظری پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خوزستان نیز در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت ارتباطات و پیشرفت پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها ارائه کرد.

بر اساس این گزارش، در این جلسه اپراتورهای منتخب استان خوزستان نیز مسائل و مشکلات خود برای اجرا و ادامه پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها در شهرهای این استان را مطرح و پیشنهادات خود را برای اجرای بهتر این پروژه ارائه کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه