مزایده املاک مازاد شرکت مخابرات ایران برگزار می شود

شرکت مدیریت سامان سازه غدیر به نمایندگی از شرکت مخابرات ایران در نظر دارد نسبت به فروش تعدادی از املاک مازاد مخابرات در قالب مزایده سراسری ب – ۱۴۰۲ اقدام کند.

22
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص آغاز فرایند برگزاری مزایده سراسری  ب -۱۴۰۲ در روزهای پیش رو، به اطلاع عموم مشتریان و ذی نغعان می رساند ، انتشار خبر مزایده فوق الذکر ، بابت برگزاری ” مزایده  ب -۱۴۰۲ ، فروش املاک غیرمولد شرکت مخابرات ”  با هدف تامین نقدینگی برای  تایمن و پرداخت مطالبات بازنشستگان،  پیشرفت طرح نجما و توسعه شبکه مناطق مخابراتی در سراسر کشور برگزار می شود.
گفتنی است این مزایده بر اساس مصوبه هیات مدیره نسبت به فروش تعدادی از املاک مازاد و غیر مولد در سراسر کشور  با عنوان ، مزایده سراسری املاک ب -۱۴۰۲ برگزار می شود.
مشتریان املاک و ذی نفعان مزایده، می توانند اطلاعات مزایده که درتاریخ های ۱۴۰۲/۰۵/۲۴ الی  ۱۴۰۲/۰۵/۲۸  از طریق روزنامه های کثیر الانتشار چاپ می شود را ازپرتال شرکت مخابرات دریافت کنند.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه