سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

خنثی کردن مین های دریایی توسط بازوی رباتیک خودران

یک شرکت تجاری در آمریکا از تولید بازوی رباتیکی خبر داده که به صورت خودران قابل استفاده بوده و برای خنثی کردن مین های دریای به کار می رود.

مین دریایی

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از نیواطلس، خنثی کردن مین های دریایی یکی از اقدامات دشوار و خطرناک است که شرکت آمریکایی RE۲ Robotics برای حل این مشکل یک بازوی رباتیک خودران تولید کرده است.

تولید این محصول حاصل انعقاد یک قرارداد ۹.۵ میلیون دلاری توسط این شرکت با اداره تحقیقات نیروی دریایی ارتش آمریکا است. بازوی رباتیک یادشده که از راه دور نیز قابل کنترل است، مجهز به نرم افزار بصری رایانه ای برای بررسی محیط دریا و شناسایی مین هاست. یک نرم افزار دیگر نیز ابزار خنثی سازی مین را بر روی مین های دریایی نصب می کند.

همچنین مجموعه ای از حسگرها بر روی بازوی رباتیک مذکور نصب شده تا توان هدایت خودکار و آگاهی آن از محیط اطراف افزایش یابد. ربات یادشده بر همین اساس می تواند واکنش های دقیق تری به محیط اطراف نشان دهد.

ربات یادشده می تواند تا عمق ۳۰۰ متری آب فرو رفته و مین هایی با حداکثر وزن ۵.۲ کیلوگرم را خنثی کرده و از آب بیرون بکشد. شناسایی و خنثی سازی خودکار مین های زیردریایی در عمق اقیانوس مزیت مهم این ربات است که می تواند جایگزینی برای غواصان باتجربه باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه