سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

آیا همه مثل رهبری ایستاده اند؟!

دکتر محمودرضا امینی

4TjJqPHznZX4

وقتی مقام معظم رهبری همچون امام(ره) از جان خود مایه می‌گذارد و برای حفظ نظام انقلاب و ارزش‌های آن در مقابل هر کس و ناکس ایستادگی و مقاومت می‌کنند، انتظار می رود همه کسانی که در سلسله مراتب مسئولیتی قرار دادند و حتی آنهایی که در ساختار اداری نظام می‌ایستند خود را برای ارزش‌ها، اصل نظام و انقلاب اسلامی به همین میزان هزینه کنند.

قطعا ارزش‌های گروهی و جناحی به میزانی نیست افراد تا پای جان خود در آن ایستادگی کنند زیرا وقتی اصل، گروه و جناح باشد حتما و یقینا نظام مطرح نیست.

اما متاسفانه و صد افسوس که فرمایشات مقام معظم رهبری به تدریج و شاید شیب تند فقط شنیده می‌شود و تاسف بارتر اینکه مدعی به اطاعت اما خلاف آن عمل می‌شود.

همکاران من خودشان جمله زیر را قضاوت کنند رهبری در نقد برجام در همین سخنرانی اخیر خود فرمودند: «در برجام یک چیز ثابت شد و آن اینکه آمریکایی‌ها دارند دشمنی میکنند با ما، دارند دشمنی می کنند.» و بدین ترتیب نقد جانانه خود را بر برجام آمریکا انجام داد نقدی که می‌تواند رفع مشکل کند.

اما هنوز عده‌ای می‌خواهند افراد دلسوز نظام را مسوول بدعهدی‌های آمریکا بدانند و آن‌ها را متهم به سیاه نمایی درباره برجام بکنند که این خلاف منویان رهبری است و عملکرد آمریکا در برجام خود سندی است بر دشمنی با جمهوری اسلامی و نقض برجام.

وقت آن است که همکاران رسانهای منبدون تاملیکی از مهمترین حقوق حقه نظام جمهوری اسلامی را همواره مطالبه کند و آن مطالبه منویات مقام معظم رهبری و ولایت امر مسلمین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر