سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

دهه ۶۰ همان ظرفیت دهه ۴۰ را دارد

دهه ۶۰ ها همان ظرفیت دهه ۴۰ را دارد و نباید مسن­ ترها با ضرب و زور، حنا بستنِ ریش، رنگ کردن مو و جراحی ­های ظاهرساز خود را نسل پرانرژی و پرقدرت و کارآفرین معرفی کنند.

دکتر محمودرضا امینی

محمود رضا امینی- خبرگزاری موج؛ واقعیت این است کسانی که انقلاب اسلامی را کلید زدند و یا رهبری و مدیریت کردند؛ غالبا دهه­ ۲۰ و ۳۰ و نیز یاران و همراهان آنان که نگه دارنده ­ی انقلاب اسلامی و مدیریت­ های بعدی بودند، بیشتر دهه ۴۰ بودند.

اما وقتی خبرنگار از امام راحل در پاریس سوال می­ کند که شما با چه لشکر، عده و همراه می­ خواهید انقلاب کنید و آن را ادمه دهید، می ­فرماید: «سربازان و همراهان ما در گهواره­ ها هستند.» و این یعنی امید به فرزندانِ دهه ۴۰ و پس از آن.

واقعیت دیگر این­که، دهه ۴۰ که در نگهداری انقلاب بیست تا بیست و پنج سال داشتند، با جرات و جسارت، مسوولیت ­های بزرگی را بر عهده گرفته و حتی جنگ تحمیلی را با رشادت و گذر از جان و مال خود به نتیجه مثبت برای کشور تبدیل کردند و امروز از پختگی و عقلانیت لازم برخوردار هستند. لیکن اکنون آنها سن­شان ۵۵-۶۰ سال و شاید بیشتر باشد. این بدان معنا است که انرژی، صبر و حوصله، ریسک­ پذیری و امید به آینده آنها، با وجود ضریب بالای تجربه­ شان کاهش یافته است؛ همچنین باید پذیرفت عوارض پیری و مریضی، جز لاینفک همه آنها است.

دهه ۶۰ ها، فرزندانِ همان رشیدان و دلاورمردان پا­به­ کار انقلاب اسلامی هستند و اگرچه می­ توان گفت تجربه ­ای از درون حوادث مهم انقلاب اسلامی ندارند و در کوره دفاع مقدس سوخته و پخته نشده­ اند اما به خوبی دردهای نسل پدران و مادران خود را درک کرده و می­ کنند و اتفاقا با انرژی، کارآفرینی، امید به زندگی، توانمندی،جسارت و آگاهی از ضرورت­ های زمان آماده به کار هستند؛ اما متاسفانه میدان مانور لازم را آن­طور که درخور خود می­ دانند، ندارند.

و سرانجام دهه ۶۰ ها همان ظرفیت دهه ۴۰ ها را دارند و نباید مسن­ ترها با ضرب و زور، حنا بستنِ ریش، رنگ کردن مو و جراحی­ های ظاهرساز خود را نسل پرانرژی و پرقدرت و کارآفرین معرفی کنند.

بیایید ما فرصت را برای فرزندان خود باز کنیم و از آنان نخبگان، کارآفرینان و مدیران نظام را انتخاب کنیم.

چه اشکالی دارد میانگین سنی قسمت اعظم از قوه مجریه، قضائیه و مجلس و همچنین سایر ارگان­ ها و نهادهای اجرایی و فکری، بین ۳۵ الی ۴۵ سال باشد.

اساسا مناسب است ساختارها براساس بهره ­برداری از تجربه، خلاقیت و نوآوری در دو حلقه اساسی تقسیم شود. حلقه ­ای که نیاز به تصمیمات پخته دارد و حلقه ­ای که نیاز به خلاقیت و انرژی دارد.

آقایان دهه ۴۰، ۳۰ و ۲۰!! فرزندان و نوه­ های شما وقت خودنمایی و کارآفرینی ­شان است؛ کمی یا بیشتر کنار بروید تا فضا و هوای بیشتری برای تنفس آنها فراهم شود.

می­ توان قسم خورد آنها احترام ما را از خود ما بیشتر حفظ خواهند کرد و هیچ­گونه تقابل بین پیر و جوان به وجود نخواهد آمد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر