سرخط خبرها
  • سخنگوی صنعت آب: ال‌نینو مشکل خشکسالی ایران را حل نمی‌کند
  • تاریخ‌سازی اسکیت سرعت ایران در جهان؛ صعود به جمع ۱۰ کشور برتر با طلای یاحقی
  • افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۱۰.۹ میلیون خانوار تا پایان مهر
  • تصادف رانندگی در جاده زاهدان - بم ۹ کشته برجا گذاشت
  • آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد
  • پایان تلخ پرونده آدم‌ربایی برای اخاذی ۴۰ میلیارد تومانی
  • زارع نخستین طلایی ایران در روز سوم بازی‌های پاراآسیایی ناگویا شد
  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه ۱۴۰۵
  • پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد
  • نقض حکم دادگاه از سوی کواکبیان/ طبق قانون مدت منع فعالیت رسانه‌ای کوکبیان ۸ ماه افزایش خواهد یافت
  • حق‌شناس با طلای چهارم، پایان خوشی برای پاراتکواندو ایران رقم زد
  • جبلی: صداوسیما حلقه وصل حاکمیت و امت مبعوث است

ارتقای شاخص عمق ساخت داخل از طریق ارتباط عمیق با شبکه نخبگانی

مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک گفت: از نقاط قوت انتخاب الکترونیک توجه به موضوع R & D، پژوهش و تحقیق و توسعه است.

1

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز ارتباطات رسانه ای گروه صنعتی انتخاب الکترونیک ، محمدحسین فهیمی در بازدید از بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ افزود: طی سال‌های اخیر با ایجاد مجموعه نوآوری و توسعه فناوری اسنواتک و صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر و همچنین با رویکرد همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی، تلاش کردیم پلتفرم‌های داخلی خود را در گروه محصولات مختلف به دست کارشناسان و جوانان کشور، ایجاد کنیم و با توجه به تکنولوژی‌های روز دنیا ارتقایی در این بخش داشته باشیم.

وی ادامه داد: گروه انتخاب الکترونیک در شاخص عمق ساخت داخل، پیشرفت و ارتقای زیادی داشته است. بسیار افتخار می‌کنیم که از جوانان صاحب فکر و اندیشه و جوانان به روز کشور، متخصصانی را جذب کنیم و دانش و توانمندی گروه را ارتقا دهیم و همچنین با استارتاپ‌ها و حوزه دانشجویی و دانشگاهی، ارتباط عمیق‌تری از طریق نمایشگاه‌ها و رویدادهایی مانند الکامپ داشته باشیم.

 

*حضور انتخاب الکترونیک در نمایشگاه‌ها با هدف توسعه پلتفرم‌ها و ارتقای بهره‌وری

مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک گفت: انتخاب الکترونیک با هدف توسعه پلتفرم‌ها و ارتقای بهره‌وری حضور هدفمند خود در نمایشگاه‌های تخصصی را پررنگ‌تر می‌کند.

وی اظهار کرد: حضور در نمایشگاه‌ها و ارتباط با طیف مصرف‌کننده، استارتاپ‌ها و شرکت‌ها قطعا به رشد و بالندگی صنعت کمک خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه