سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

حاشیه نشینی‌ بیانگر عملکرد ضعیف در ارائه خدمات فرهنگی است

حاشیه نشینی‌ بیانگر عملکرد ضعیف در ارائه خدمات فرهنگی استمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس گفت: در بحثخدمت رسانی فرهنگی و اجتماعی توفیقات زیادی نداشته ایم و مشکلات حاشیه شهرهای بزرگ یک شاهد زنده و گویای عملکرد است.

W3GdI6yS0hmm

به گزارش خبرگزاری موج، هادی پژوهش در دومین جلسه ستاد ساماندهی آسیب های اجتماعی استان هدف از تشکیل این جلسه را ارتقاء توانمندی مردم محلات و ارائه خدمات و ساماندهی اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و آموزشی بیان کرد و افزود: باید بپذیریم که در بحثخدمت رسانی فرهنگی و اجتماعی توفیقات زیادی نداشته ایم و مشکلات حاشیه شهرهای بزرگ یک شاهد زنده و گویای عملکرد است.

وی ادامه داد: این مهم دغدغه رهبر معظم انقلاب نیز می باشد که معظم له با یک نگاه کارشناسانه به چهار موضوع «طلاق، حاشیه نشینی، اعتیاد و فحشا و منکرات» خواهان ورود مسئولین کشور و همه دستگاه ها و قوا در جهت رفع این چهار مشکل شدند و در همین راستا در استان فارس ستاد ساماندهی آسیب های اجتماعی تشکیل شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در خصوص طلاق، گفت: کارگروه اختصاصی که زیر مجموعه شورای فرهنگ عمومی است فعال شده و باید بررسی شود چه بخشی از آن طبیعی و چه مقدار غیر طبیعی می باشد و در رابطه با اعتیاد در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در دو بخش اثباتی و سلبی مأموریت داده شده است که در بخش اثباتی باید کار را به مردم واگذار کنیم و مردم را در محلات حساس کنیم.

پژوهش افزود: باید دستگاه هایی که در حوزه موادمخدر دخیل هستند را فعال کنیم تا بتوانیم اعتیاد را کنترل کرده و در بخش سلبی برای برخورد با قاچاقچیان و عوامل توزیع کننده و مراکز تولید مواد مخدر صنعتی و جلوگیری از ورود مواد مخدر و آگاهی بخشی مردم، گام هایی برداریم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در بحثفحشاء و منکرات افزود: به ستاد امر به معروف و نهی از منکر مأموریت داده شده است تا با نگاه محلی و استفاده از آموزه های دینی، زنده کردن هویت دینی و مذهبی، آگاهی بخشی به مسئولیت های دینی و اجتماعی موضوع را پیگیری و گزارش نماید.

وی گفت: در بحثموارد اخلاقی و سوء اخلاقی و پیشگیری از فساد اخلاق خانواده ها هشیار باشند هجمه و هجوم از طریق شبکه های ماهواره ای فراگیر شده است و باید به سمتی حرکت کرد که با استفاده از ابزارهای مشروع جامعه را شاد و هجمه ها را کم رنگ کرد.

پژوهش در بحثحاشیه نشینی با بیان اینکه نتیجه شرایط اقلیمی و خشکسالی باعثگردیده روستاها آسیب دیده و به دلیل خشکسالی تخلیه شود، افزود: چون معیشت مردم در روستاها به واسطه خشکسالی، کم آبی و بی آبی پاسخگو نبوده روستائیان به حاشیه شهرها روی آورده اند که نتیجه این مهاجرت شکل گرفتن جامعه ای غیر یکدست و پدید آمدن خرده فرهنگ ها و نهایتاً بروز مسائل و مشکلاتی از جمله اعتیاد، خرید و فروش مواد مخدر، فساد اخلاقی و ضد امنیت و نظم در برخی از نقاط شده است.

وی با بیان اینکه برای درمان مشکلات حاشیه شهرها نباید به کارهای روبنایی اکتفا کنیم، افزود: باید به طور اساسی و اصولی کار کرد و به فکر تقویت همبستگی اجتماعی و وفاق ملی بود، نباید فقط به محله سهل آباد و سنگ سیاه اکتفا کنیم بلکه باید سهل آباد ها و سنگ سیاه ها را در یابیم و برای این مهم نیاز به نقشه راه داریم؛ در این راستا آگاهی سازی و بالابردن فرهنگ عمومی ساکنین مهم ترین اقدام است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه