سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

ضرورت توجه به بیمه زائران ایرانی در ایام اربعین حسینی / داروهای مورد نیاز زائران در ایام اربعین شهریور به عراق ارسال می شود

دبیرکل جمعیت هلال احمر در جلسه کمیته امداد و نجات ستاد اربعین حسینی بر ضرورت بیمه زائران ایرانی در ایام اربعین حسینی تاکید کرد.

nKRLnx0II6ay
به گزارش خبرگزاری موج، کمیته امداد و نجات ستاد اربعین در جمعیت هلال احمر با حضور نمایندگان دستگاه های عضو ستاد اربعین حسینی از جمله وزارت کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اورژانس، سازمان حج و زیارت، شهرداری تهران و... تشکیل جلسه داد. علی اصغر احمدی در این نشست با اشاره به ارزیابی های صورت گرفته بعد از اربعین حسینی سال گذشته،‌ گفت: کمیته هایی از سوی وزارت کشور برای ساماندهی هر چه بیشتر امور زائران اربعین حسینی تشکیل شده است که کمیته امداد و نجات به ریاست جمعیت هلال احمر یکی از این کمیته ها است. دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه با توجه به دستورالعمل تدوین شده،‏ دو وظیفه عمده امداد و نجات در داخل کشور ایران و بهداشت و درمان در کشور عراق بر عهده این کمیته است‏، افزود: علاوه بر دو وظیفه اصلی این کمیته در اربعین حسینی‏، ‌بحث بیمه زائران در کشور عراق و تدوین طرح عملیاتی برای واکنش در شرایط بحرانی در این کشور از مواردی است که نیاز به بررسی بیشتر و تشکیل جلسات هماهنگی با دستگاه های ذیربط دارد. وی در ادامه اظهار کرد: در صورت ایجاد شرایط بحرانی در کشور عراق، ساماندهی بحران نیاز به یک طرح عملیاتی داشته همچنین ستاد متناظر نیز باید در این کشور تشکیل شود تا پیش بینی ها و برنامه ریزی های کمیته امداد و نجات به راحتی قابل اجرا باشد. طرح عملیاتی بحران بروز رسانی شده استدکتر ناصر چرخساز؛ رئیس سازمان امدادو نجات جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه با اشاره به تدوین طرح عملیاتی بحران در اربعین حسینی گفت: در طرح عملیاتی که امسال بروزرسانی شده، بخش ها و دستگاه هایی همچون سازمان پدافند غیرعامل اضافه شده اند همچنین وظایف تمامی دستگاه های دخیل و نحوه ورود در بحران و مشکلات پیش آمده مشخص شده است.ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بیشتر و با کیفیت بالاتر در کشور عراق مرعشی؛ رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در این جلسه با تاکید بر اینکه در اربعین امسال نیز همچون گذشته تلاش داریم تا خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت هر چه بیشتر به زائران در کشور عراق ارائه شود، افزود: در اربعین پیش رو تعداد چادرهای هلال احمر کاهش می یابد اما خدمات بیشتر و با کیفیت بالاتری در این چادرها ارائه خواهد شد. وی با اشاره به افزایش نرخ های درمانی در بیمارستان های عراق تاکید کرد: لازم است برای رفاه حال زائران نماینده بیمه زائران ایرانی در کشور عراق حضور داشته باشد. مرعشی همچنین با قدردانی از همکاری های شهرداری، سپاه پاسداران و وزارت بهداشت خواستار افزایش اتوبوس آمبولانس های وزارت بهداشت در کشور عراق با توجه به افزایش زائران در سال جاری شد. رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر همچنین عنوان کرد: تمام تلاش ما این است که داروهای مورد نیاز ایام اربعین حسینی را شهریورماه به کشور عراق ارسال کنیم. لازم به ذکر است با توجه به اینکه بحث بیمه زائران اربعین حسینی مهمترین موضوع و اولویت اصلی این جلسه بود مقرر شد جلساتی به منظور ایجاد راهکارهای لازم در این زمینه به طور جداگانه تشکیل شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه