سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

شهردار منطقه ۶:

ملاقات حضوری مردم برای انجام امور شهروندی کاهش می یابد

شهردار منطقه ۶ گفت: با پیشرفت در حوزه نرم افزاری شهر، ملاقات حضوری و چهره به چهره مردم برای انجام امور شهروندی کاهش یافته تا خدمت رسانی با شفافیت و کیفیت بهتر صورت گیرد.

عظیم بابایی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، عظیم بابایی با اشاره به روز جهانی ارتباطات و گرامیداشت هفته روابط عمومی گفت: طی دهه گذشته در تهران شاهد فعالیت های بی نظیری بوده ایم که چهره شهر را تغییر داده و به دور از انصاف است بخواهیم آن را نادیده گرفته و توجهی نشان ندهیم.

بابایی با بیان اینکه باید این فعالیت هادر کمال شفافیت و صراحت به اطلاع شهروندان رسانده شود، اضافه کرد: افزایش سرانه فضای سبز تهران، گسترش شبکه های ارتباطی و حمل و نقل، افزایش سرانه فضاهای فرهنگی و اجتماعی و کاهش فاصل طبقاتی شمال و جنوب تهران حاکی از رشد تهران طی این سالها داشته است.

او در ادامه اضافه کرد: امروزه در جهان به قدرت ارتباطات پی برده اند و آن را لازمه پیشرفت در امور می دانند و باید گفت جهان قدرت سخت را کنار گذاشته و در پی آن است با قدرت نرم به اهداف خود دست یابد.

بابایی با بیان اینکه عوامل شهرداری طی این سالها مشکلات بسیاری را متحمل شده اند تا آسایش وآرامش شهروندان تامین شود گفت: هنر ارتباطات و روابط عمومی رساندن این تلاش ها به مردم است.

شهردار منطقه ۶ با اشاره به ایکه طی ده سال گذشته در زمینه های نرم افزاری و سخت افزاری تلاش بسیاری شده است تصریح کرد: وظیفه تنویر افکار عمومی به عهده روابط عمومی هاست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه