سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

مقابله با ویروس کرونا در مترو تهران با استفاده از فناوری‌های نوین

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، از بهبود تهویه هوا و اجرای طرح پایلوت برای به‌کارگیری فناوری‌های نوین به‌منظور کاهش ویروس کرونا در واگن‌های مترو خبر داد.

مترو

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی شایسته اصل درباره مقابله با ویروس کرونا در مترو تهران  اظهارداشت: طبق بررسی‌های انجام شده بیشترین امکان انتقال بیماری کرونا جایی است که مردم دم و بازدم دارند بر همین اساس ما اولین کاری که انجام دادیم ایجاد تغییر در هواسازهای داخل قطارها بود تا بتوانیم کاری کنیم که تهویه هوا بهبود یابد.

وی تصریح کرد: اکنون در قطارهای مترو، فن‌ها از بالا هوا را می‌دمند و هوا از زیر صندلی خارج می‌شود تا تهویه بهتری در واگن‌ها داشته باشیم. همچنین برای تصفیه هوا و کاهش میزان ویروس و باکتری، استفاده از فیلترهای اولپا، هپا و سیستم تصفیه هوا با استفاده از پلاسمای سرد در تعدادی از قطارها در حال آزمایش است که اگر نتایج این روش‌ها مناسب و مثبت باشد آن را در همه قطارها استفاده خواهیم کرد.

شایسته اصل تصریح کرد: بر روی سکوها نیز از فناوری UV و اوزون استفاده می‌کنیم که فشار هوا جوری باشد که خروجی هوا مناسب باشد.

وی خاطرنشان کرد: ما برای اجرای این طرح‌ها در تمام واگن‌های مترو به لحاظ عملیاتی مشکلی نداریم اما به لحاظ مالی برای تغییر در سیستم‌ها و استفاده از فناوری‌های پیشرفته، شرایط سختی ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه ستاد کرونا و به دستور مستقیم شخص وزیر کشور همچنین استاندار تهران، از ورود افراد بدون ماسک به مترو تهران ممانعت شده است افزود: از هفته جاری کارکنان انتظامات مترو به افرادی که پروتکل‌ها را در داخل سکو و واگن‌ها هم رعایت نمی‌کنند تذکر می‌دهند و همکاران ما به افرادی که ماسک نداشته باشند ماسک می‌دهند. اگر فردی نخواهد تمکین کند ما اقدامات سختگیرانه‌تری را اعمال خواهیم کرد.

شایسته در ادامه به این نکته نیز اشاره کرد که متروی تهران و حومه از همان روزهای اول ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی مبنی بر زدن ماسک در فضاهای عمومی؛ اجازه ورود افراد بدون ماسک را به مترو نمی‌داد و غرفه‌های عرضه ماسک در نزدیک‌ترین فضا به ورودی مترو برپا شد.

وی افزود: در طرح جدید که الان مطرح کردم ممکن است فردی پس از عبور از گیت‌های ورودی مترو، ماسکش آلوده شده باشد یا از دستش بیفتد و دیگر دسترسی به غرفه‌ها نداشته باشد که به این افراد ماسک داده می‌شود، البته افرادی هم هستند که اعتقادی به زدن ماسک ندارند و فقط برای عبور از گیت‌های ورودی مترو ماسک می‌زنند و بعد از آن رعایت نمی‌کنند که اینجا لازم است به این افراد تذکر بدهیم که از قانون تمکین کنند.

وی در خصوص اقدامات صورت‌گرفته برای کاهش ازدحام جمعیت در مترو نیز گفت: یکی از اقداماتی که انجام می‌شود اعزام قطارهای فوق‌العاده در ساعت‌های پرازدحام است، به‌عنوان مثال در ساعات ۷ تا ۸ صبح و ۴ تا ۶ عصر با ازدحام جمعیت روبرو هستیم، سعی کردیم با اعزام قطار فوق‌العاده در این ساعات در حد امکان ازدحام را کاهش دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه