سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

با تعامل مدیران عامل سازمان‌های میادین، فاوا و کنترل ترافیک شهرداری تهران محقق شد؛

تردد در میدان مرکزی میوه و تره بار هوشمند می‌شود / ایمنی تردد در محدوده بازارهای میوه وتره بار

مدیران عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران بر لزوم افزایش ایمنی تردد در میدان مرکزی میوه و تره بار از طریق کنترل هوشمند جریان عبور و مرور در این مرکز خدماتی پر تردد توافق کردند.

میادین و تره بار شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج ، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر لزوم افزایش ایمنی تردد در میدان مرکزی میوه و تره بار که با ۲۷۰ هکتار مساحت، روزانه پذیرای ۲۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه سبک و سنگین است، گفت: میدان مرکزی میوه و تره بار تا قبل از پایان فصل بهار تحت پوشش دوربین‌های نظارت تصویری قرار می‌گیرد و تا قبل از پایان فصل تابستان نیز سیستم کنترل هوشمند جریان عبور و مرور در این میدان به صورت کامل به بهره برداری می‌رسد.

سید سعید راد با اعلام اینکه بعد از تجهیز میدان مرکزی میوه و تره بار به سیستم کنترل هوشمند، سه میدان پر تردد دیگر میوه و تره بار شامل میدان بهمن، میدان پیروزی و میدان بعثت نیز تحت پوشش دوربین‌های نظارت تصویری قرار خواهند گرفت، افزود: با توجه به استقبال روزافزون شهروندان از میادین میوه و تره بار و تردد وسایل نقلیه به این مراکز، افزایش ایمنی تردد در میادین را به عنوان یک ضرورت در دستور کار قرار داده‌ایم.

سید احسان جاهد، مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران نیز با تاکید بر اینکه کنترل هوشمند ترافیک معابر با ایجاد نظم و انضباط در جریان عبور و مرور به ساماندهی تردد در شهر منجر می‌شود، گفت: کنترل هوشمند ورود و خروج وسایل نقلیه سنگین و سبک و باسکول‌ها در میدان مرکزی میوه و تره بار و نظارت بر جریان ترافیک این مرکز، منجر به ساماندهی تردد در این مجموعه پر رفت و آمد می‌شود.

محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران نیز تحقق افق بلند‌مدت ترسیم شده برای تهران به عنوان شهری هوشمند را نیازمند هوشمندسازی اماکن، امکانات و تاسیسات شهری دانست و خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت شرکت‌های نوآور در خدمات رسانی بهتر به شهروندان بسیار موثر است و این شرکت‌ها می‌توانند در ارائه مطلوب‌تر خدمات میادین میوه و تره بار به مشتریان مثمر ثمر باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه