سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

شهردار پرند به دلیل تخلفات متعدد استیضاح شد

ظهر امروز اعضای شورای شهر پرند با ۵ رای موافق شهردار این شهر را به دلیل تخلفات فرهنگی، عمرانی و عدم همکاری با شورا استیضاح کردند.

Sf3Bv4vPBnPM

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، اعضای شورای شهر پرند در ۲۱ ماهی که علی یحیی پور شهردار این شهر بود از عملکرد و نحوه تعامل با سازمان ها و داره های دولتی و شورا ناراضی بودند. به گفته سیامک کنعانی منشی اول شورای اسلامی شهرپرند، شهرداراین شهر به غیر از عدم همکاری با سازمان ها و ادارات، به وعده هایش درباره رسیدگی به حقوق ایثارگران و جانبازان عمل نکرد و با ۷ مورد مورد استیضاح قرار گرفت.

کنعانی افزود: از میان ۷ عضور شورا ۵ تن رای به استیضاح شهردار دادند و با اکثریت ارا از سمتش برکنار شد. البته روز گذشته شورای شهر از شهردار دعوت کرده بود تا در جلسه علنی این شورا شرکت کند تا از برنامه ها و عملکردش در این مدت دفاع کند که یحیی پور از شرکت در جلسه امتناع کرد و فقط با ارسال نامه ای کتبی از خود دفاع نمود.

به گفته این عضو شورای شهر پرند دو بار دیگر هم  یحیی پور مورد استیضاح قرار گرفته بود که پس از برگزاری جلسه و دفاع از خود رای اعتماد گرفته بود. اما این امروز اکثر اعضا با استیضاح موافق بودند و برای بار سوم یحیی پور استیضاح شد و امام جمعه و اکثر مسئولان شهر پرند با این موضوع موافق بودند.

البته قرار است فردا هم در جلسه ای این استیضاح مورد رای گیری قرار گیرد که با توجه به موافقت اکثریت جمع و مسئولان شهر، حکم برکناری شهردار امضاء می شد و طی روزهای آینده سرپرست جدید شهرداری معرفی خواهد شد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه