سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

بقایی:

مذاکرات نهایی مشروط به اجرای ۵ شرط کلیدی است

سخنگوی تیم مذاکره‌کننده ایران با اشاره به برگزاری نشست چهارجانبه در سوئیس تأکید کرد که آغاز مذاکرات برای توافق نهایی مشروط به اجرای تعهدات پنج‌گانه طرف مقابل است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقایی سخنگوی تیم مذاکره‌کننده ایران در آستانه برگزاری نشست چهارجانبه در سوئیس اعلام کرد: هدف اصلی از این دیدار یک‌روزه، اطمینان از اجرای تعهدات طرف مقابل بر اساس یادداشت تفاهم بیست‌وهشتم خردادماه است.

بقایی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت‌گرفته گفت: صبح امروز دیدارهای دوجانبه با هیئت‌های پاکستانی و قطری به‌عنوان میانجی برگزار شد و بعد از ظهر نیز نشست چهارجانبه با حضور نمایندگان ایران و آمریکا تشکیل می‌شود.

او درباره اهمیت این نشست افزود: اجرای هر سندی بسیار مهم‌تر از امضای آن است و ما در این مذاکرات به‌هیچ‌عنوان به دنبال امضای مجدد سند نیستیم، بلکه بر مطالبه‌گری برای اجرای تعهدات تأکید داریم.

سخنگوی تیم مذاکره‌کننده خاطرنشان کرد: طبق بند سیزدهم یادداشت تفاهم، شروع مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی مشروط به اجرای پنج بند مشخص است که توقف جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان، مهم‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: متأسفانه تا این لحظه بند مربوط به توقف جنگ اجرایی نشده و این موضوع اولویت اصلی بحث‌های امروز است. موضوعات دیگری همچون در دسترس قرار گرفتن دارایی‌های مسدودشده و صدور مجوزهای لازم برای فروش نفت ایران نیز از دیگر محورهای اصلی این گفت‌وگوها خواهد بود.

بقایی افزود: از لحظات ابتدایی از طریق میانجی‌ها در حال تبادل پیام هستیم تا از روند اجرای تعهدات اطمینان حاصل کنیم.

او تصریح کرد: توقف شکننده حملات به جنوب لبنان محصول همکاری نزدیک میان دستگاه دیپلماسی و میدان بوده است و این هماهنگی همچنان ادامه دارد.

وی در پایان یادآور شد: برنامه‌ریزی برای این گفت‌وگوها یک‌روزه است و اخبار منتشرشده مبنی بر امضای یادداشت تفاهم جدید صحت ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه