سرخط خبرها
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی خبر داد:

احداث واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در دستور کار است

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر اکنون در حال احداث است که این پروژه‌ها یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی کشور است.

محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی
به گزارش خبرگزاری موج

، اعضای کمیسیون‌های عمران و انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، با محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و معاونان وی، درباره آخرین مسایل و موضوعات صنعت هسته‌ای کشور به گفتگو پرداختند.

محمد اسلامی در این نشست اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در زمره مجموعه‌های پیشرو کشور در عرصه فناوری‌های نوین قرار دارد و این صنعت در تامین و تولید تجهیزات و فناوری‌های مورد نیاز پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها، صنایع فولاد، سیمان و سایر بخش‌های صنعتی کشور نقش موثری ایفا می‌کند.

وی ادامه داد: فناوری‌های نوینی همچون پلاسما و پرتودهی، کاربردهای گسترده‌ای در حوزه‌های پزشکی، بهداشت و درمان، کشاورزی و محیط زیست دارند و می‌توانند به حل بسیاری از چالش‌های کشور کمک کنند.

رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: تاکنون ۷۶ نوع رادیوداروی تشخیصی، درمانی و تسکینی در کشور تولید شده است و ایران در این حوزه در تراز کشورهای پیشرو جهان قرار داشته که سالانه بیش از یک‌ونیم میلیون بیمار در کشور از خدمات مبتنی بر رادیوداروهای تولید داخل بهره‌مند می‌شوند و می‌توان به صادرات رادیوداروهای ایرانی به کشورهای مختلف اشاره داشت.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه پلاسما، این فناوری در درمان زخم‌های دیابتی و مزمن، زخم‌های ناشی از سرطان و نیز در حوزه محیط زیست کاربردهای موثری دارد. این فناوری در تصفیه آب، پساب‌ها و شیرابه‌های صنعتی نیز مورد استفاده قرار گرفته و نتایج مطلوبی از اجرای این طرح‌ها حاصل شده است.

اسلامی افزود: درخصوص ظرفیت‌های فناوری هسته‌ای در بخش کشاورزی و امنیت غذایی، سالانه حدود ۱۳۰ میلیون تن محصول کشاورزی در کشور تولید می‌شود که متاسفانه حدود ۳۰ درصد آن به دلایل مختلف دچار ضایعات و هدررفت می‌شود. بهره‌گیری از فناوری‌های هسته‌ای و پرتودهی می‌تواند با افزایش ماندگاری محصولات، حذف آفات و کاهش باقی‌مانده سموم، نقش مهمی در ارتقای بهره‌وری و کاهش ضایعات ایفا کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در همین راستا اقدامات موثری برای توسعه زیرساخت‌های پرتودهی در کشور انجام شده و هم‌اکنون ظرفیت پرتودهی سالانه ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی فراهم شده است.

وی ادامه داد: دستیابی به ظرفیت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از مطالبات و تاکیدات راهبردی امام شهید حضرت آیت الله االعظمی خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه) بوده و بر همین اساس توسعه نیروگاه‌های اتمی در سال‌های اخیر با سرعت بیشتری در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

اسلامی گفت: نیروگاه اتمی بوشهر موفق به ثبت رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات ‌ساعت برق هسته‌ای شد؛ دستاوردی که صرفه‌جویی ۱۳۱ میلیون بشکه نفت خام، ۲۱.۳ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی را به همراه داشت و مانع از انتشار بیش از ۸۶.۳ میلیون تن گازهای آلاینده زیست‌محیطی شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر اکنون در حال احداث هستند؛ این پروژه‌ها یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی کشور است که با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلار ساخته می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه