سرخط خبرها
  • آزمون بسندگی زبان عربی مهرماه ۱۴۰۵ برگزار می شود
  • تأکید ستار هاشمی بر حمایت از مناطق کمتر برخوردار
  • دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد
  • رضایت سرمربی المپیاکوس از طارمی/ مهدی آماده بازی با آنتورپ
  • کاظمی: کنکور به موقع برگزار می‌شود
  • قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرد
  • معاون وزیر جهاد: امنیت غذایی کشور پایدار است
  • ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت امید مهر پرداخت شد
  • وزارت جهاد کشاورزی: مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود
  • رکورد تولید برق نیروگاه‌های مقیاس کوچک شکسته شد
  • توافق گمرکی تهران و بغداد برای تسهیل تجارت
  • کاهش ۸۰ درصدی مرگ مادران باردار در ۴۰ سال اخیر
  • ترامپ: نفت ونزوئلا حق مسلم ماست
  • دست درازی ترامپ به پاداش اسپانیا
  • خرم‌آباد شهر معین ایلام در اربعین شد
  • قیمت نفت، ۳ رقمی شد و موج اعتراضات در اروپا بالا گرفت
  • هشدار عراقچی نسبت به توقیف دارایی های ایران
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت

رفیعی خطاب به نمایندگان IPU:

تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران باید محکوم شود

نماینده تهران در مجلس خطاب به نمایندگان زن اتحادیه بین‌المجالس جهانی گفت: کمترین توقع ما این است که تجاوز ظالمانه رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا به ایران را محکوم کنید وگرنه دیگر دم از حقوق زنان و دختران نزنید.

سمیه رفیعی
به گزارش خبرگزاری موج

، سمیه رفیعی در سخنانی در نشست مجمع نمایندگان زن در اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) در ترکیه، گفت: رژیم‌های آمریکا و اسرائیل عامل سلب آرامش از زنان و کودکان ایران هستند.

وی با انتقاد از مدعیان دروغین حقوق بشر، به آغاز جنایات از ۹ اسفند سال گذشته در ایران اشاره و اظهار کرد: سال‌هاست که در این مجامع دم از حقوق بشر می‌زنید و در متن‌ها هم اشاره می‌شود اما وقتی چنین جنایتی علیه ما رخ می‌دهد، صدای هیچکدام از شما بلند نمی‌شود. انتظار قاطع ما این است که این اقدام وحشیانه بدون هیچ اما و اگری محکوم شود.

عضو هیات پارلمانی ایران در ادامه با اشاره به جایگاه علمی زنان ایران، گفت: زنان ما سوادی بسیار بالاتر از میانگین جهانی دارند پس شما که شعار حقوق بشر می‌دهید، دست از شعارزدگی بردارید و عمل کنید. نباید شعار زده عمل کنید بلکه باید جنایت علیه زنان متمدن ایران محکوم شود.

وی با اشاره به آمارهای پیشرفت زنان ایرانی علیرغم تحریم‌ها گفت: ۶۰ درصد دانشجویان ایرانی از زنان هستند. علاوه بر اینکه سهم زنان ایرانی از اختراعات کشور به ۲۴ درصد می‌رسد، رقمی فراتر از میانگین جهانی است اما همین زنان باسواد، آگاه و متعهد به دلیل حملات تروریستی آمریکا و اسرائیل، از اساسی‌ترین حق خود یعنی آرامش محروم شده‌اند.

رفیعی در پایان با محکومیت شدید اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا خطاب به مدعیان حقوق بشر، گفت: ما به تازگی ۱۶۸ کودک و دختر معصوم را در مدرسه میناب از دست داده‌ایم. کمترین توقع ما این است که تجاوز ظالمانه رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا را محکوم کنید وگرنه دیگر دم از حقوق زنان و دختران نزنید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه