بقائی به جنایات متجاوزان آمریکایی - اسرائیلی در حمله به دانشگاه‌ها و مراکز علمی واکنش نشان داد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به جنایات متجاوزان آمریکایی - اسرائیلی در حمله به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی واکنش نشان داد.

اسماعیل بقایی + سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، بقائی در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به جنایات متجاوزان آمریکایی - اسرائیلی در حمله به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی از جمله دانشگاه علم و صنعت و دانشگاه صنعتی اصفهان، نوشت: دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه علم و صنعت تهران، تنها دو مورد از ده‌ها دانشگاه و مرکز پژوهشی هستند که طی ۳۰ روز گذشته در جریان جنگ غیرقانونی متجاوزان علیه ملت ایران، مورد حمله قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در واقع، متجاوزان آمریکایی - صهیونیستی هر روز بیشتر هدف واقعی خود از این جنگ را آشکار می‌سازند؛ ضربه زدن به بنیان‌های علم و دانش ایران و میراث فرهنگی ایرانیان با هجوم نظام‌مند به دانشگاه‌ها، مراکز علمی - پژوهشی، آثار و ابنیه تاریخی و دانشمندان برجسته.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: آنچه تحت عنوان «برنامه هسته‌ای» و «تهدید قریب‌الوقوع» به عنوان دلیل این تجاوز نظامی مطرح کرده‌اند، چیزی نیست جز بهانه‌هایی سخیف و ساختگی برای پوشاندن نیات واقعی‌شان.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه