سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

معاون وزیر خارجه ایران با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد

معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه ر دبیرخانه سازمان همکاری شانگهای در پکن، با دبیرکل این نهاد دیدار کرد.

ایران و چین
به گزارش خبرگزاری موج

، کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه ایران که به چین سفرکرده، در دبیرخانه سازمان همکاری شانگهای در پکن با نورلان یرمک‌بایف، دبیرکل این سازمان، دیدار و گفت‌وگو کرد. دراین دیدار دوطرف درباره مسائل جاری مرتبط با فعالیت‌های سازمان در سال ۲۰۲۶ گفت‌وگو کردند.

گفت‌وگو درخصوص روند تدارکات لازم برای نشست آتی شورای سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در پاییز سال آینده در بیشکک، قرقیزستان از دیگر محورهای این گفتگو ها بود . معاون وزیر امور خارجه ایران دراین دیدار بر ضرورت بالفعل‌سازی ظرفیت‌های دبیرخانه، ارتقای نقش آن در فعالیت‌های سازمان و گسترش اختیارات دبیرکل سازمان همکاری شانگهای تأکید کرد.

کاظم غریب‌آبادی همچنین ادامه رویه ارائه پیشنهادها از سوی دبیرخانه در خصوص جنبه‌های مختلف همکاری و بهبود عملکرد سازمان همکاری شانگهای برای بررسی از سوی کشورهای عضو را اقدامی شایسته دانست. دبیرکل سازمان همکاری شانگهای نیز دراین دیدار گفت :اجلاس پیشِ‌رو به دلیل همزمان شدن یا بیست وپنجمین سالگرد تاسیس این سازمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بر اهمیت محتوایی شعاراین اجلاس با عنوان «۲۵ سال سازمان همکاری شانگهای: همراه برای صلح پایدار، توسعه و شکوفایی» تأکید کرد.

در این دیدار، برخی ابعاد اجرای ابتکارات مشترک در حوزه امنیت منطقه‌ای، مشارکت اقتصادی و تقویت نهادی سازمان نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه