سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

۱۹۲ نفر از عوامل اصلی حوادث تروریستی اخیر در خراسان رضوی بازداشت شدند

​اداره کل اطلاعات خراسان رضوی در اطلاعیه‌ای از بازداشت ۱۹۲ نفر از عوامل اصلی حوادث تروریستی روزهای گذشته در استان خبر داد.

وزارت اطلاعات
به گزارش خبرگزاری موج

، در این اطلاعیه که دوشنبه شب منتشر شد، آمده است: از جمله اقدامات این افرا به شهادت رساندن ۶ نفر از حافظان امنیت و مردم، آتش زدن مساجد، اماکن عمومی و خدماتی، اتوبوس و حمله به مراکز نظامی و انتظامی است.

در این گزارش بیان شده است: بر اساس مستندات بدست آمده، برخی از این عناصر، وابسته به جریان‌های معاند و گروه‌های تروریستی، فرق ضاله و دارای ارتباط با خارج کشور بودند. تعدادی نیز از سرباندهای اراذل و اوباش معروف و خشن بوده که به همراه افراد خود در اغتشاش حضور فعال داشتند.

بر اساس این اطلاعیه؛ از این افراد چندین قبضه کلت کمری، کلاشینکف، سلاح شکاری و شورشی(وینچستر)، انواع سلاح سرد شامل قمه، شمشیر، پنجه بوکس، کارد سلاخی، تیرکمان و زنجیر کشف شده است.

در ادامه این اطلاعیه برخی از اقدامات این تروریست‌های وابسته تشریح شده که ایجاد اغتشاش و تخریب گسترده در منطقه طبرسی، حمله به استانداری خراسان رضوی، حمله و به آتش کشیدن ساختمان سازمان امور مالیاتی مشهد، تخریب و غارت فروشگاه‌های منطقه طبرسی مشهد، به شهادت رساندن مظلومانه سه بسیجی در پل فجر مشهد و تخریب و آتش زدن اموال عمومی و نماد کعبه در خیابان ۱۵ خرداد کاشمر از آن جمله است.

در اطلاعیه اداره کل اطلاعات خراسان رضوی به سایر اقدامات تروریست‌های وابسته نظیر ساخت، توزیع و پرتاب کوکتل‌ مولوتف در چهارراه مخابرات مشهد و بستن خیابان حمله مسلحانه به کلانتری و مجروح نمودن مردم و مأمورین در بلوار نجف اشرف مشهد، شرارت و ایجاد رعب و وحشت مسلحانه در بلوار توس مشهد و ضرب و جرح مردم، ایجاد اغتشاش، تخریب و راه‌بندان در بلوار وکیل آباد مشهد وبه آتش کشیدن بانک صادرات تربیت حیدریه اشاره شده است.

بر اساس این اطلاعیه، تعدادی از این افراد سفرهای متعددی به خارج کشور داشته و مبالغ قابل توجهی پول دریافت کرده‌اند وتحقیقات در باره ابعاد جنایت‌های داعش‌گونه این تروریست‌های وابسته به رژیم صهیونی و اشرار سابقه‌دار ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه