سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج؛

هزینه واردات هر دستگاه آمبولانس حداقل ۷ میلیارد تومان است

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: ما در کشور با کمبود شدید آمبولانس روبرو هستیم و برای حل این مشکل استانداری ها پذیرفته اند هزینه نیمی از واردات را تقبل کنند.

آمبولانس

بابک رضازاده در خصوص کمبود آمبولانس در کشور به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: ما در کشور کمبود زیادی در زمینه آمبولانس داریم و تعدادی هم از رده خارج شده اند اما همچنان مورد استفاده مراکز درمانی هستند. در کمیسیون بهداشت اعتبار لازم را برای خرید آمبولانس در نظر گرفتیم و یکی از دلایلی هم که ابتدا لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ رد شد و مورد بازنگری قرار گرفت، همین مسئله بود. تهیه هر آمبولانس حداقل ۷ میلیارد تومان هزینه لازم دارد که اگر ۲ همت برای خرید آمبولانس اختصاص داده شود ۷۰۰ دستگاه آمبولانس می توانیم وارد کشور کنیم.

نماینده مشکین شهر تصریح کرد: از ناوگان ترابری ما هم اورژانس و فوریت های پزشکی و هم هلال احمر از آنها استفاده می کنند. بنابراین باید اعتباری خوبی در این حوزه اختصاص داد به خصوص که مناطق محروم و صعب العبور با مشکلات زیادی در این زمینه روبرو هستند. اما در سال ۱۴۰۴ بودجه کمی برای خرید آمبولانس اختصاص یافت.

وی افزود: الان هم اگر به مراکز اورژانس استان ها سر بزنید متوجه می شوید که ۵۰ درصد خرید آمبولانس ها را استانداری ها تقبل کرده اند و ۵۰ درصد را اورژانس می پردازد. از جمله استانداری سیستان و بلوچستان قبول کرده است تا ۵۰ دستگاه آمبولانس تهیه کند. علت ورود استانداری ها به این حوزه هم به دلیل کمبود مبالغی بود که در بودجه برای این مسئله لحاظ شده بود. بنابراین برای سال آینده ما باید در این حوزه جدی تر وارد شویم در غیر این صورت به مشکل برخواهیم خورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه