سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس

کمیسیون امنیت ملی به اعتراضات و تحولات ونزوئلا ورود می‌کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی تحولات داخلی و بین‌المللی در جلسه فردا (دوشنبه) این کمیسیون با حضور معاونان وزیر کشور و وزیر امور خارجه خبر داد.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
به گزارش خبرگزاری موج

، ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به گفت‌وگو تلفنی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با سفیر ایران در ونزوئلا ، گفت:  در پی تحولات اخیر ونزوئلا، عصر امروز ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تماس تلفنی با سفیر ایران در ونزوئلا، از آخرین وضعیت ایرانیان مقیم این کشور، شرایط سفارت جمهوری اسلامی ایران و نیز تحولات جاری ونزوئلا مطلع شد.

وی ادامه داد: در این گفت‌وگو بر همبستگی جمهوری اسلامی ایران با دولت مردمی ونزوئلا تأکید شد و اقدام غیرقانونی آمریکا در ربایش رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا محکوم شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با اشاره به جلسه فردا این کمیسیون گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی فردا به بررسی تحولات داخلی و خارجی می‌پردازد.

وی توضیح داد: اعتراضات و  اتفاقات رویدادهای چند روز اخیر در برخی نقاط کشور با حضور معاونان وزیر کشور و تحولات بین‌المللی و اقدامات دستگاه دیپلماسی با حضور وزیر خارجه بررسی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه