سرخط خبرها
  • سخنگوی صنعت آب: ال‌نینو مشکل خشکسالی ایران را حل نمی‌کند
  • تاریخ‌سازی اسکیت سرعت ایران در جهان؛ صعود به جمع ۱۰ کشور برتر با طلای یاحقی
  • افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای ۱۰.۹ میلیون خانوار تا پایان مهر
  • تصادف رانندگی در جاده زاهدان - بم ۹ کشته برجا گذاشت
  • آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد
  • پایان تلخ پرونده آدم‌ربایی برای اخاذی ۴۰ میلیارد تومانی
  • زارع نخستین طلایی ایران در روز سوم بازی‌های پاراآسیایی ناگویا شد
  • فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه ۱۴۰۵
  • پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد
  • نقض حکم دادگاه از سوی کواکبیان/ طبق قانون مدت منع فعالیت رسانه‌ای کوکبیان ۸ ماه افزایش خواهد یافت
  • حق‌شناس با طلای چهارم، پایان خوشی برای پاراتکواندو ایران رقم زد
  • جبلی: صداوسیما حلقه وصل حاکمیت و امت مبعوث است

سفیر یمن در تهران:

باید دست ما بر ماشه باشد

سفیر یمن در تهران، در هشتمین اجلاس بین‌المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی با اشاره به توافق آتش‌بس در غزه، نسبت به اعتماد بی‌قید به رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که این رژیم اهل خیانت و نقض تعهدات بین‌المللی است و کشورهای محور مقاومت باید همواره چشم‌باز و دست‌برماشه باشند.

سفیر ایران در یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر جمهوری یمن در تهران، در سخنانی در هشتمین اجلاس بین‌المللی «همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی» با اشاره به توافق آتش‌بس جدید در غزه، نسبت به ماهیت فریبکارانه رژیم صهیونیستی هشدار داد و تأکید کرد که کشورهای محور مقاومت باید در شرایط کنونی در نهایت هوشیاری عمل کنند.

او تصریح کرد: «امروز و پس از توافقی که صورت گرفته و آغاز روند گشایش معابر، باید چشم ما باز و دست‌های ما بر ماشه باشد؛ دشمن ما اهل خیانت و عدم التزام به توافق‌های بین‌المللی است.»

الدیلمی با اشاره به رویدادهای پس از عملیات «طوفان الاقصی» عنوان کرد: «این عملیات نشان داد که تمام سازمان‌های بین‌المللی، وهم و خیالی بیش نیستند. جهان دید که رژیم صهیونیستی با توحش بی‌مانند خود جنایت کرد و با حمایت قدرت‌های جهانی، امنیت انسانی را به سخره گرفت. تجربه ثابت کرد که با چنین رژیم تروریستی نمی‌توان همزیستی کرد.»

سفیر یمن در ادامه گفت: «نباید حجم این جنایت‌ها را فراموش کنیم. اگر دشمن بار دیگر به میدان بازگردد، ما نیز آماده‌ایم تا در کنار ملت فلسطین به میدان بازگردیم. مردم فلسطین با ایستادگی و پایداری خود دشمن را مجبور به تمکین در برابر صلح کردند.»

او تأکید کرد: «رژیم صهیونیستی هیچ‌گاه دنبال توافق واقعی نبود، مگر آن‌که با سد مقاومتی مردمی مواجه شد. این روند تسلسلی برای دشمن است و آن زمان که به میدان بازگردد، ما نیز باز خواهیم گشت. ملت یمن از روز نخست مسئولیت حمایت از فلسطین را پذیرفته و آن را تا تحقق آزادی کامل ادامه خواهد داد.»

الدیلمی همچنین به نقش کشورهای محور مقاومت اشاره کرد و گفت: «وظیفه تاریخی ما حمایت همه‌جانبه از ملت فلسطین است، چراکه این نبرد تنها نبرد جغرافیایی نیست، بلکه نبردی فرهنگی، اخلاقی و انسانی است.»

به گفته وی، توافق آتش‌بس اخیر باید به‌عنوان آغاز راهی جدید برای اعمال نظارت بین‌المللی واقعی و پایان هژمونی سیاسی اسرائیل در منطقه تلقی شود؛ اما هرگونه ساده‌انگاری نسبت به ماهیت این رژیم خطای راهبردی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه