سرخط خبرها
  • صدور کیفرخواست متهمان پرونده زمین‌خواری و کلاهبرداری میلیاردی از طریق جعل اسناد
  • پرداخت ماهیانه ۲۰ میلیون تومان به رتبه‌های برتر کنکور
  • وجود بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استثنایی
  • وزیر ارتباطات: پایداری شبکه در شرایط جنگی، حاصل توان متخصصان داخلی است
  • پایان کار نوجوانان هندبال ایران با کسب سهمیه جهانی و مقام چهارم آسیا
  • تیراندازی در فیروزآباد و مجروح شدن ۳ نفر
  • تکذیب ادعای حمله مسلحانه به روستای دری مریوان
  • ۱۰ صیاد گمشده بندرلنگه‌ای در ابوظبی هستند
  • لیونل مسی از تیم ملی فوتبال آرژانتین خداحافظی کرد
  • سردار نقدی: بیش‌از ۹۰ درصد موشک‌های ما در دسترس هستند
  • سهمیه بنزین خودروهای شخصی ۲ استان مرزی به ۱۶۰ لیتر رسید

پزشکیان:

ایران آماده راستی‌آزمایی درباره عدم ساخت سلاح هسته‌ای است

مسعود پزشکیان در دیدار با کارین کلر سوتر رئیس‌جمهور سوئیس، ضمن اعلام آمادگی ایران برای راستی‌آزمایی عدم ساخت سلاح هسته‌ای، فعال‌سازی اسنپ‌بک را پایان گفت‌وگوهای دیپلماتیک خواند.

ایران و سوئیس
به گزارش خبرگزاری موج

،  مسعود پزشکیان بعد از ظهر چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، در دیدار کارین کلر سوتر رئیس جمهور سوئیس، با اشاره به سوابق تلاش‌های انسان‌دوستانه این کشور اظهار داشت: امروز در غزه کودکان و زنان بی‌گناه و بی‌دفاع در اثر فقدان دارو و غذا می‌میرند؛ شما می‌توانید تلاش موثری برای جلوگیری از تداوم و تشدید فاجعه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه داشته باشید.

رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران مطابق با فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساخت سلاح هسته‌ای را حرام می‌داند»، افزود:‌ ایران آماده است در چارچوب قوانین بین‌المللی و حقوق خود این مسئله راستی‌آزمایی شود. ما از گفت‌وگوهای دیپلماتیک برای حل مسئله استقبال می‌کنیم، اما طبیعتا اگر اسنپ‌بک فعال شود دیگر گفت‌وگو معنایی نخواهد داشت.

وی همچنین از آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط با سوئیس خبر داد.

رئیس جمهور سوئیس هم در این دیدار با قدردانی از مواضع سازنده پزشکیان تصریح کرد: ایران و سوئیس هر دو به دنبال تحقق هدف مشترک استقرار صلح در جهان هستند.

کارین کلر سوتر گفت: سوئیس از هر گونه تعامل سازنده ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال و باور عمیق دارد که گفت‌وگوهای دیپلماتیک بهترین راه رفع مشکلات و تقویت روابط است.

وی همچنین با اشاره به محکومیت حملات اسرائیل به غزه، ایران و قطر از سوی کشورش، خاطرنشان کرد که سوئیس به دنبال برقراری هر چه سریع‌تر آتش‌بس در غزه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه