سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه

تخصیص ۴۰ میلیون دلار برای حل بحران کاغذ مطبوعات و نشر

با تصمیم جلسه بررسی بحران کاغذ، ۴۰ میلیون دلار ارز دولتی با نرخ مورد تأیید بانک مرکزی برای تأمین کاغذ مطبوعات و نشر اختصاص یافت تا مشکل کمبود و گرانی این کالای فرهنگی برطرف شود.

معاون اول رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، در جلسه پیگیری مشکلات حوزه کاغذ مصوب شد که ۴۰ میلیون دلار با نرخ مورد تایید بانک مرکزی برای کاغذ مطبوعات و نشر تخصیص داده شود.

محمدرضا عارف در جلسه در خصوص کاغذ با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگ و لزوم حل مشکلات این حوزه اظهار کرد: حل مشکل گرانی و کمبود کاغذ مطبوعات و انتشارات نشانه توجه دولت به اهمیت موضوعات فرهنگی در کشور است بنابراین باید با برنامه‌ریزی مناسب این مشکل حل شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم پیگیری جدی برای حل مشکل کاغذ گفت: دولت به اهمیت مسائل فرهنگی واقف است. حل مسئله کاغذ هم مطالبه اصحاب رسانه و نشر است و هم مورد تاکید رئیس‌جمهور که باید پیگیری شود.

وی خاطر نشان کرد: با برنامه‌‌ریزی‌های مناسبی که از سال گذشته انجام شد، حدود ۹۵ درصد کتابهای درسی برای سال تحصیلی جاری در شهریور ماه آماده شد. همین برنامه‌ریزی نیز برای آماده سازی کتاب‌های دانش‌آموزان برای سال بعد هم دنبال شود.

عارف ادامه داد: برای کاهش قیمت لوازم‌التحریر و از جمله دفترچه دانش آموزان هم نمایشگاه‌هایی از سوی اصناف برگزار شده است. همچنین باید توجه شود که از تولید لوازم‌التحریر لوکس پرهیز شده تا محصولات ارزان ولی با کیفیت در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

در این جلسه مصوب شد که ۲۰ میلیون دلار با نرخ مورد تایید بانک مرکزی برای حل مشکل کاغذ مطبوعات و ۲۰ میلیون دلار با همین نرخ برای حل مشکل کاغذ نشر تخصیص داده شود.

همچنین مقرر شد ارائه تسهیلات ریالی برای حل مشکلات این حوزه با محوریت وزارت ارشاد در اولویت باشد.

تسریع تخصیص ارز برای ثبت سفارش‌های انجام شده در خصوص کاغذ نیز مورد تاکید قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه