سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

واکنش دفتر معاون اول رئیس‌جمهور به اظهارات وزیر اسبق ارتباطات

علیرضا خامسیان، معاون ارتباطات دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، اظهارات وزیر اسبق ارتباطات درباره مخالفت محمدرضا عارف با وزیر شدن یک عضو کابینه دوم روحانی را رد کرد.

علیرضا خامسیان
به گزارش خبرگزاری موج

، علیرضا خامسیان، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، در واکنش به اظهارات اخیر وزیر اسبق ارتباطات درباره مخالفت محمدرضا عارف با وزیر شدن یکی از اعضای کابینه دوم حسن روحانی، این ادعا را «ناصحیح» دانست.

خامسیان گفت: «شرایط کنونی کشور اقتضا نمی‌کند وارد چنین مباحثی شویم؛ به‌ویژه طرح این موضوعات بلافاصله پس از تقدیر رهبر معظم انقلاب از معاون اول رئیس‌جمهور قابل تأمل است.»

وی تأکید کرد که در مجلس دهم، فراکسیون امید به‌صورت اجماعی تصمیم‌گیری می‌کرد و عارف، به‌عنوان رئیس فراکسیون، به نظر جمعی پایبند بود. به گفته خامسیان، برخلاف این روایت، عارف در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ حتی خارج از نوبت، در نطقی مفصل از کابینه پیشنهادی روحانی حمایت کرد و از نمایندگان خواست به همه وزرا رأی اعتماد دهند؛ هرچند از عدم معرفی وزیر علوم در آستانه سال تحصیلی انتقاد داشت.

خامسیان ضمن ابراز انتظار برای وزانت و پختگی بیشتر در اظهارات مقامات پیشین، خاطرنشان کرد: «بیان یک‌جانبه مسائل گذشته تفسیرهای شخصیتی ایجاد می‌کند. امیدوارم با عبور از نگاه‌های شخصی و فردی، همه در خدمت به اعتلای ایران تلاش کنیم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه