English

سیدضیا هاشمی:

رفاه زائران اربعین اولویت دولت چهاردهم است

معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور از آمادگی کامل دولت و ستاد اربعین برای خدمت‌رسانی به زائران خبر داد.

رفاه زائران اربعین اولویت دولت چهاردهم است
به گزارش خبرگزاری موج

، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور گفت: امنیت و آرامش خوبی در مسیرهای پیاده‌روی برقرار و سرعت ارائه خدمات خوب است و در مرز توقفی برای زائران شاهد نیستیم که مقرر شده است ستادهای ملی، استانی و محلی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که تدابیر لازم برای سال آینده از همین امروز آغاز و اجرایی شود تا رضایت حداکثری زائران فراهم شود.

سیدضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور در گفت‌وگو زنده تلویزیونی با شبکه آبادان در حاشیه مراسم پیاده‌روی اربعین در کنار زائران اباعبدلله الحسین (ع) حضور داشت، با گرامیداشت ایام اربعین حسینی با اشاره به اینکه شلمچه به تنهایی یک زیارتگاه و همچنین معبری برای زیارتگاه عاشقان و معبد دل‌های عاشقان است، گفت: در این مکان مقدس جلوه‌ای بارز از شور عاشقان حسینی را شاهد هستیم و زوار، خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان، کودکان متعددی که عازم سفر به کربلا هستند، با امکانات ساده و با احساسات بالا پیاده‌روی  می‌کنند در حالی که دمای هوا رو به افزایش است اما شادی را در بین زوار می‌بینیم و عاشقانه به سمت کربلا پیاده‌روی می‌کنند.

وی افزود: همبستگی بین مردم و همدلی بین خانواده‌ها در مراسم پیاده‌روی اربعین  انسان را به وجد می‌آورد و مایه افتخار است که این فرهنگ را در ملت و امت خود داریم که همان شور و معنویت حسینی است.

هاشمی با اشاره به جلسه خود با مدیران استانی در آبادان در ارتباط با برنامه‌های اربعین و مسیر پیاده‌روی زوار و همچنین ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود تاکید کرد: کارگروهی برای بررسی و رفع مشکلات مراسم پیاده‌روی اربعین در سال جاری و سال‌های آتی برای طرح در دولت تشکیل خواهد شد. دولت چهاردهم در یک بخشنامه رسمی به تمامی دستگاه‌ها اعلام کرد که تمامی امکانات خود را در اختیار  ستاد اربعین قرار دهند که امکانات خوبی در این منطقه مستقر شده است و تمامی دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی در کنار نهادهای نظامی، انتظامی و امدادی برای خدمت‌رسانی به زوار حسینی پای کار آمده.

وی همچنین به حجم بالای زوار در مبادی رسمی خروجی کشور و مسیرهای پیاده‌روی در عراق اشاره کرد و افزود: تا امروز تنها در حدود ۸۰۰ هزار نفر از مرز شلمچه عازم کربلای معلی شده‌اند و الان در حدود ۱۵۰ هزار نفر از این زوار به کشور بازگشتند که آمار قابل توجهی است. البته این سنت حسنه‌ای بوجود آمده است که زوار مدت زمان زیارت خود را برنامه‌ریزی کنند و از زوار می‌خواهیم که پیاده‌روی خود را مدیریت کنند و در ساعات خنک‌تر روز در مسیرها حضور داشته باشند تا از گرمای هوا  آسیبی نبینند، البته دولت و ستاد اربعین تدارکات و امکانات لازم را برای رفاه حال زوار از جمله تعریض جاده‌ها و امکانات زیرساختی درنظر گرفته است.

هاشمی با قدردانی از همکاری و هماهنگی مدیران منطقه با مسئولان عراقی بیان کرد: ستادهای مختلفی بین مسئولان دو کشور تشکیل شده است تا مشکلات در دو طرف مرز با همکاری و تبادل‌نظر برطرف شود.

وی با بیان اینکه چندین برابر جمعیت آبادان برای عبور از مرز شلمچه به این منطقه آمده‌اند، افزود: این موضوع نیازمند اقدامات لازم و همکاری و هماهنگی میان بخش‌های مختلف است. در ستاد اربعین و با محوریت وزارت کشور، در سطح ملی و منطقه‌ای تدابیری برای رفع مشکلات سال جاری و سال‌های آینده اندیشیده شده است. همه با افتخار در خدمت زائران اباعبدالله الحسین (ع) مشارکت می‌کنند و مسئولان محلی همراه با گروه‌های مردمی تلاش می‌نمایند. ما این ملت را که چنین سرمایه شور حسینی دارد، مایه افتخار می‌دانیم و شکرگزار خداوندیم که ملتی حسینی داریم و به داشتن وجود امام حسین (ع) در کشور افتخار می‌کنیم.

هاشمی در خصوص برنامه‌ها و تمهیدات دولت برای برگزاری پیاده‌روی اربعین در سال‌های آینده تاکید کرد: برای سال آینده قرار است جاده خرمشهر به شلمچه تعریض شود تا ترافیک به حداقل برسد. با وجود خدمات مطلوب در زمینه پارکینگ وسایل نقلیه، برنامه‌هایی برای بررسی و رفع نیازهای سال‌های آینده در نظر گرفته شده است. همچنین در ایستگاه راه‌آهن خرمشهر، زائران می‌توانند بدون پرداخت هزینه با قطار به شلمچه سفر کنند. مسیر دریایی نیز فعال شده و برای توسعه مسیرهای ریلی و دریایی پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است.

وی افزود: امنیت و آرامش خوبی در مسیرهای پیاده‌روی برقرار و سرعت ارائه خدمات خوب است و در مرز توقفی برای زائران شاهد نیستیم که مقرر شده است ستادهای ملی، استانی و محلی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که تدابیر لازم برای سال آینده از همین امروز آغاز و اجرایی شود تا رضایت حداکثری زائران فراهم شود.

هاشمی ضمن تبریک روز خبرنگار و قدردانی از اصحاب رسانه که نقش مهمی در انعکاس زیبایی‌ها و سرمایه اربعین دارند، ادامه داد: اخوت و صمیمیت بین بخش‌های دولتی و گروه‌های مردمی و بین مردم و گروه‌های مختلف اجتماعی ظرفیتی است که می‌تواند زندگی بهتری برای آینده درخشان‌تر کشور رقم بزند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه