سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

سخنگوی دولت:

سامانه‌های مشاوره تا اسکان رایگان/هتل‌ها به پناهگاه ایستادگی ملت تبدیل شدند

مهاجرانی از پذیرش افرادی که خانه‌هایشان در جنگ آسیب دیده در هتل‌ها و مهمانسراها خبر داد و گفت: هتل لاله در تهران و مهمانسراها در شهرستان‌ها در اختیار افراد آسیب‌دیده هستند.

فاطمه مهاجرانی + سخنگوی دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گزارش‌های تلویزیونی روزانه خود گزارش اجمالی از ۱۲ روز جنگ ارائه و اظهار کرد: از سحرگاه روز جمعه که آسمان کشورمان مورد تجاوز رژیم صهیونی قرار گرفت و شاهد به شهادت رسیدن تعدادی از هموطنان، زنان، کودکان، دانشمندان و سرداران کشورمان بودیم و تا به توقف آتشباری رسیدیم، هر روز گزارش‌هایی را از دولت ارائه کردیم.

وی ادامه داد: در روز شنبه بیست و چهارم خرداد رکورد مصرف ۱۹۷ میلیون لیتر بنزین را از سر گذراندیم و طبیعتاً این عدد به این معناست که مردم احساس نگرانی کردند و قابل پذیرش است.

سخنگوی دولت همچنین بیان کرد: ۲۱۰ هزار تن برنج، ۲۰۰ هزار تن روغن، ۱۰۵ هزار تن شکر، ۲۰۰ هزار تن آرد و حدود ۴۵۰ هزار تن نهاده‌های دامی در سراسر کشور توزیع شد و تاکنون حدود ۲۵ درصد آنها مصرف شده است و همچنان ذخایر استراتژیک ما دست نخورده باقی مانده است. این ناشی از مدیریت مصرفی بود که مردم داشتند. با همکاری اتاق اصناف و بسیج قرارگاه شهید سلامی راه اندازی شد که به واحدهای تجاری سرکشی می‌کردند و از فعالیت آنها سپاسگزاریم. شاهد جلوه‌های همدلی بودیم و به حداقل صحنه‌های احتکار برخوردیم. مردم به درستی خرید می‌کردند و شاهد تنش در فروشگاه‌ها نبودیم.

مهاجرانی ادامه داد: پنج هزار و ۶۴۶ مجروح در این مدت مطابق آمار وزارت بهداشت به مراکز درمانی منتقل شدند، ۶۷۳ شهید غیرنظامی داشتیم و ۷۲ شهید زن و کودک را تقدیم کشور کردند و ۳۰۱ مجروح زن که از بین آنها چهار مادر باردار که دو تن از آنها به همراه جنینشان به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: ۱۱ آمبولانس مورد هجمه قرار گرفت، ۹ نفر از کادر درمان به شهادت رسید و ۵ نفر از امدادگران هلال احمر نیز شهید شدند.

سخنگوی دولت از آسیب به ۳ و ۵۰۰ واحد مسکونی خبر داد و افزود: آسیب‌ها از حد شکستن شیشه و آسیب‌های جزئی تا آسیب‌های کلی که نیاز به تخریب دارد دسته‌بندی شده‌اند، ۳۵۰ واحد آسیب دیده در شهر تهران قرار دارد و برای اسکان مردم با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، هتل لاله در شهر تهران و سایر مهمان پذیرهای اعلامی در سایر شهرستان‌ها در اختیار قرار گرفته است.

مهاجرانی بیان کرد: شهرداری هتل‌های شهر را در اختیار افرادی که منزل مسکونی آنها آسیب دیده است، قرار داده؛ همه دستگاه‌ها از ظرفیت مهمانسراهایی که در اختیار داشتند برای اسکان افراد آسیب دیده در نظر گرفتند.

وی همچنین از تماس ۹۲ هزار شهروند سامانه ۴۰۳۰ برای کاهش استرس و اضطراب خبر داد و گفت: در کنار این سامانه سامانه ۱۴۸۰ نیز به ارائه مشاوره به شهروندان پرداخت.

سخنگوی دولت همچنین به فعالیت‌های رسانه‌ای داخلی و خارجی برای رساندن صدای مظلومیت مردم کشورمان به دنیا نیز اشاره کرد و ادامه داد: در کنار این اقدام‌های رسانه‌ای سازمان‌ها نیز اقدام‌های حقوقی خود را از پیش بردند از جمله سازمان هلال احمر، سازمان محیط زیست که شکایت‌هایی را در نهادهای بین‌المللی ثبت کردند.

مهاجرانی در ادامه گفت: از همه فعالان در نیروهای مسلح که جانانه پای کار ایران بودند قدردانی می‌کنیم، همچنین از ایرانیان خارج از کشور به همه کسانی که دلخوری‌هایی داشتند به آنها را کنار گذاشت و پای کار ایران بودند قدردانی می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه