English

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص):

نقض آتش‌بس پاسخ کوبنده‌تری در پی خواهد داشت

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: به آمریکا و رژیم صهیونی هشدار می‌دهیم از ضربات کوبنده رزمندگان اسلام در سرزمین‌های اشغالی و پایگاه العدید درس عبرت بگیرند.

نقض آتش‌بس پاسخ کوبنده‌تری در پی خواهد داشت
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ دوم پاسدار «ابراهیم ذوالفقاری» سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) در پیامی، نسبت به نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا هشدار داد.

متن این پیام به شرح زیر است:

«انا فتحنا لک فتحا مبینا

رژیم درمانده صهیونیستی با ادعاهای واهی و بی اساس نتانیاهو و ترامپ جنایتکار به دروغگویی عادت دارد. این رژیم متجاوز، حریم هوایی کشور را با پهپادهای خود نقض کرده و از صبح امروز تاکنون برخی از نقاط کشور را مورد تعرض و هجوم قرار داده است.

نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران ضمن بی اعتمادی کامل به تضمین‌های ساختگی و دروغین سران جنایتکار آمریکا و رژیم متجاوز صهیونیستی با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی برای مقابله با هرگونه تجاوز دشمن آمادگی صد درصد و دست بر ماشه دارند.

به آمریکا و رژیم صهیونی هشدار می‌دهیم از ضربات کوبنده رزمندگان شجاع اسلام از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی و پایگاه العدید درس عبرت بگیرند؛ چرا که در غیر این صورت با تعیین اهداف گسترده، پاسخ کوبنده‌تری را دریافت خواهند کرد؛ به اذن الله.»

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه