رئیس سازمان اداری استخدامی کشور:
کسور بازنشستگی و فوق العاده ویژه در دولت مطرح و مقرر شد
سومین نشست هم اندیشی معاونان توسعه مدیریت و برنامه ریزی با حضور روسای سازمان اداری استخدامی و سازمان انرژی اتمی برگزار شد.

به گزارش
، علاءالدین رفیع زاده رئیس این سازمان اظهار کرد: رویکرد ما نسبت به مساله کسورات بازنشستگی مشخص است. کسور بازنشستگی و فوق العاده ویژه یکشنبه در دولت مطرح و مقرر شد در شورای هماهنگی اقتصادی طرح شده و به دولت بیاید تا تصویب کنیم.وی افزود: مساله ما آموزش و پرورش و نیروهای مسلح است. بحث کسور بازنشستگی نهایی خواهد شد.اجرای این مساله برای دولت و کارمند سود است زیرا دولت پس از مدتی میزان بدهی اش بابت پرداخت همسان سازی کاهش پیدا می کند. اگر سال ۹۵ تصمیم اشتباهی گرفته نمی شد در شرایط فعلی ناترازی بین پرداخت شاغل و بازنشسته نداشتیم.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: دستورالعمل فوق العاده خاص هم نهایی شده است. تصویب دو فوریتی آن در مجلس با شیوه فعلی اگر با همین شکل اجرا شود، فاتحه نظام پرداخت و عدالت در پرداخت را باید خواند. زیرا ماده ۷۴ حذف شده و همه مشمول دریافت ۲۵ امتیاز شده اند.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: گزارش متقن و مستند و همراه آمار از سوی سازمان اداری استخدامی با مشارکت دستگاهها در باب چشم انداز وضعیت پرداختی به کارمندان تهیه شود تا بدانیم ادامه این شیوه چه اثری در سلامت سیستم اداری میگذارد. این گزارش پس از نهایی شدن در جلسه آتی معاونان به بحث و بررسی گذاشته شود تا بدانیم با چه راهکارهایی میتوان به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت از کارمندان حمایت کرد.
رفیع زاده در خصوص برگزاری آزمون تربیت مدیران حرفه ای خاطرنشان کرد: این آزمون نباید ایرادات آزمون های ادوار گذشته را داشته باشد. همچنین لازم است سهم آزمون کتبی ۷۰ به ۳۰ شود زیرا بالا بودن سهم مصاحبه موجب می شود اگر فردی حتی در آزمون کتبی صفر هم شده باشد با نمره آزمون شفاهی مورد پذیرش قرار بگیرد.
پاسخگویی به شکایات در کمتر از ۳ ساعت
کامل داودی رئیس مرکز فوریت های اداری سازمان اداری استخدامی با اشاره به اجرای پایلوت سامانه ۱۲۸ اظهار کرد: این طرح به صورت پایلوت در استان قزوین اجرایی شده است.
وی افزود: طی ۸ روز گذشته هزار و ۵۲ تماس با مرکز فوریت های اداری برقرار شده است. تحلیل آمارهای به دست آمده نشان می دهد عدم شفافیت در اتخاذ و اجرای تصمیمات اداری، نحوه ارائه خدمت به شهروندان موکول کردن کار به هفته های آتی بدون دلیل قانونی و عدم حضور همکار در اداره بدون تعیین جانشین مهمترین مشکلاتی است که شهروندان در مراجعه به دستگاههای اداری با آن مواجه می شوند.
داودی با بیان اینکه در بازه زمانی مذکور، بیشترین مشکلات در حوزه راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی بوده است، افزود: میانگین رسیدگی به شکایات به ۲ ساعت و ۴۰ دقیق رسیده است و توانسته ایم به ۹۵ درصد از شکایات وارده پاسخ بدهیم.
برگزاری سنجش تربیت مدیران جوان
علی اله قنبری رئیس امور آموزش و توسعه منابع انسانی سازمان اداری استخدامی کشور گفت: در اواخر آبان سال گذشته طرح جذب ۵۰۰ نیروی جوان و کارآمد تدوین شد و پس از طی فرآیند، این طرح نهایی و در ۳۱ فروردین سالجاری ابلاغ شد. شیوه نامه نیز بر این اساسی تدوین شده که پس از نهایی شدن به دستگاهها ابلاغ خواهد شد. دستگاهها برمبنای ۷ شاخصی که تعیین شده باید حوزه های راهبردی دستگاهها و مشاغلی که امکان بکارگیری افراد خود را به سازمان اداری استخدامی معرفی کنند.
وی افزود: پس از درج آگهی تمام افراد می توانند در آزمون شرکت کنند اما باید از نظر مدرک تحصیلی، شرایط سنی و سابقه کاری را داشته باشند. آزمونی برمبنای شغل و شخصیت برگزار شده و پس از آن مورد سنجش شایستگی فردی و مدیریتی خواهند شد.
مشاغل کلیدی دستگاهها احصاء شود
ذبیح الله سلمانی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری استخدامی کشور گفت: مشاغل کلیدی و راهبردی دستگاهها براساس شاخص های مصوبه شورای عالی اداری باید احصاء شود. همچنین دستگاهها باید برای ارزیابی تخصصی و اختصاصی مدیران جوان آمادگی داشته باشند.
وی افزود: افرادی در سنجش تربیت مدیران حرفه ای برگزیده می شوند، اگر از درون دستگاه باشند در مدت ۲۶ ماه به سازمان اداری استخدامی مامور می شوند تا آموزشهای لازم را ببیند و بعد از دوره به دستگاه خود بازگردند ولی اگر خارج از دستگاه بشند باید برمبنای مجوزهای صادر شده، جذب شوند.
ضرورت دریافت شناسه یکتای پرداخت حقوق
پژمان امیدمقدمی معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت در این جلسه گفت: سامانه سایر به صورت فصلی باز می شود تا دستگاهها بتوانند اطلاعات افراد را بروزرسانی کنند.
ارسال نظر