سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

اعضای نهاد بین‌المللی مقابله با سلاح‌های هسته‌ای با مسئولان ایران گفتگو کردند

اعضای کنفرانس بین‌المللی مبارزه با سلاح‌های هسته‌ای با مقامات و مسئولان وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌وگو کردند.

مسئولان ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج، اعضای نهاد بین‌المللی پوگواش (مقابله با سلاح‌های هسته‌ای و کشتار جمعی) به دعوت و میزبانی سازمان انرژی اتمی ایران، امروز با محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران و سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کردند. 

در این دیدار که بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، سعید خطیب‌زاده، سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه و کمال خرازی، وزیر پیشین امور خارجه و دیگر دیپلمات‌های و کارشناسان سازمان انرژی اتمی حضور داشتند، طرفین به طرح دیدگاه‌های خود درباره خطرات گسترش جنگ‌افزارهای اتمی و راه‌های مقابله با آن پرداختند.

اعضای این نهاد همچنین در ضیافت شام سازمان انرژی اتمی حضور یافتند. این گروه روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده در مجمع گفت‌وگوی تهران در مرکز مطالعات وزارت امور خارجه شرکت خواهند کرد. 

گفتنی است؛ سازمان پوگواش سازمانی بین‌المللی است که با هدف کاهش خطرات ناشی از تسلیحات هسته‌ای و سایر سلاح‌های کشتار جمعی فعالیت می‌کند.

این سازمان از طریق گفت‌وگوهای غیررسمی میان دانشمندان، سیاستمداران و کارشناسان تلاش می‌کند تا راه‌حل‌های علمی مبتنی بر شواهد برای مسائل امنیت جهانی ارائه دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه