سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس مجلس در نوزدهمین اجلاس بین‌المجالس اسلامی:

ایران اهل تسلیم نیست، ترامپ در توهم است

رئیس مجلس گفت: اظهارات شب گذشته رییس جمهور آمریکا نشان داد که او در توهم به سر می‌برد؛ او به جای اینکه نگران وضعیت داخلی ایران باشد، به فکر این باشد که رکورددار بیشترین کاهش محبوبیت یک رییس جمهور در آمریکا شده است.

قالیباف
به گزارش خبرگزاری موج

​، متن سخنرانی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در نوزدهمین اجلاس بین‌المجالس اسلامی(PUIC) به شرح زیر است.

«همکاران گرامی؛

ریشه آشوب در منطقه غرب آسیا حمایت‌های رژیم آمریکا از مافیای صهیونیستی است. در مقابل این اشغال و جنایت، مردم منطقه به مقاومت روی آورده‌اند.   

اظهارات شب گذشته رییس جمهور آمریکا  نشان داد که او در توهم به سر می‌برد. به او توصیه می‌کنیم که چشمان خود را باز کند و این واقعیت روشن را ببیند که جایگاه مقاومت در قلوب مردم است. در باور مردم به مقاومت همین بس که مقاومت فلسطین در آخرین نظرسنجی از مردم غزه و کرانه باختری، پس از یک سال و نیم بمباران، با فاصله ای زیاد همچنان محبوبیت حداکثری دارد.

مردم لبنان هم در انتخابات جاری، بعد از مدت ها، فشار اقتصادی و نظامی با رای قاطع، گزینه های مقاومت را برای شهرداری ها انتخاب کردند.

 رییس جمهور آمریکا بجای اینکه نگران وضعیت داخلی ایران باشد به فکر این باشد که رکورددار بیشترین کاهش محبوبیت یک رییس جمهور در آمریکا شده است.  

مردم ایران نقش رژیم آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، حمایت آمریکا از صدام بعثی در ۸ سال حمله به ایران، هدف قراردادن هواپیمای مسافربری بر فراز خلیج فارس، ترور سردار ملی ایران در مبارزه با ترویسم داعش (شهید سلیمانی) و ده‌ها جنایت دیگر را فراموش نخواهد کرد.  

رژیم آمریکا حداکثر فشار را بر ایران عزیز آورده است اما انقلاب اسلامی ایران روز به روز بیشتر از قبل عرصه را بر نظام سلطه تنگ کرده است، بگونه‌ای که حتی پیام مقاومت به دانشگاه‌های‌شان رسیده است و مجبور شده‌اند دست به اخراج دانشجویان بزنند و بودجه دانشگاه‌ها را قطع کنند.  

سخنان ترامپ ، پژواک سیاست هایی بود که سال‌ها منطقه ما را به ناامنی کشانده است. ایران اهل جنگ افروزی نیست اما اهل تسلیم هم نیستیم. ما با همسایگان خود برادریم و با اختلاف افکنی آمریکایی‌ها در منطقه برای داغ کردن بازار فروش سلاح‌های خود مخالفیم.

همگان می‌دانند که ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست. امنیت منطقه با همکاری کشورهای منطقه، فارغ از دخالت‌های کشورهای فرامنطقه‌ای ساخته خواهد شد.  

در پایان، مایلم بار دیگر، مراتب سپاس خود را از میزبانی شایسته و اقدامات برگزارکنندگان این نشست ارزشمند ابراز دارم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه