سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

رئیس مجلس:

حضور ایران در اتحادیه بین‌المجالس فرصت مناسبی برای طرح موضوعات مرتبط با غزه است

رئیس مجلس با اشاره به اهمیت اتحادیه بین‌المجالس اسلامی گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس، فرصت مناسبی برای طرح موضوعات مرتبط با غزه و فلسطین است.

مراسم استقبال از قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، شامگاه سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه، با حضور در فرودگاه مهرآباد تهران و دقایقی قبل از عزیمت به جاکارتا، پایتخت اندونزی، به منظور شرکت در اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی (PUIC)، در نشست خبری زنده تلویزیونی گفت: برای شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین‌المجالس اسلامی و به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد تأسیس این اتحادیه، عازم جاکارتا هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو مؤسس اتحادیه بین‌المجالس، میزبان دبیرخانه این اتحادیه در تهران است، گفت: از این رو ایران یکی از مؤثرترین اعضای این اتحادیه محسوب می‌شود. در این کنفرانس که بیش از ۳۸ هیأت از کشورهای اسلامی در آن حضور دارند، فرصتی مناسب برای گفتگوهای دوجانبه میان کشورهای اسلامی به منظور همکاری بیشتر و مقابله با چالش‌ها است؛ به ویژه موضوع فلسطین و غزه که نه تنها موضوع جهان اسلام، بلکه دغدغه همه انسان‌های منصف و آزاده جهان است. لذا باید از این فرصت استفاده کرد تا با این چالش‌ها مقابله شود و برای آن بررسی و هماهنگی بیشتر صورت گیرد.

وی در ادامه با اشاره به ملاقات‌های دوجانبه ایران و تعدادی از کشورهای حاضر در این اجلاس، عنوان کرد: اندونزی، پرجمعیت‌ترین کشور اسلامی با قریب به ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت، بزرگ‌ترین کشور اسلامی است. از این رو، توسعه روابط دو کشور در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مدنظر است.

دکتر قالیباف در ادامه با اشاره به روابط عمیق و گسترده دو کشور در حوزه مسائل سیاسی و فرهنگی، به ویژه در حوزه دانشگاهی و حوزوی، یادآور شد: با این حال، به صراحت می‌توان گفت که آن طور که باید در حوزه مسائل اقتصادی، ارتباط نزدیک و عمیقی نداریم. در جریان آخرین سفری که شهید رئیسی به اندونزی داشت، بیش از ۱۱ سند توافقنامه با این کشور به امضا رسید که پیگیری اجرایی شدن آن می‌تواند عمق روابط اقتصادی را توسعه دهد.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای استفاده از ارتباطات دیپلماسی میان کشورها و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود برای پیشرفت‌های ملی و اسلامی، می‌توان به اتحادیه بین‌المجالس اسلامی به عنوان یک فرصت اشاره کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: امیدوارم به همراه همکاران مجلس شورای اسلامی در این سفر، بتوانیم حداکثر استفاده را از این فرصت کوتاه دو روزه داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه