سرخط خبرها
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند
  • ورزشگاه آزادی تا دی ماه در دسترس نیست!
  • زاکانی: مانع توسعه فیبر نوری نیستیم؛ دنبال اجرای قانونیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش:

توان عملیاتی ناوشکن سهند از هشت فروند موشک، به دوازده فروند ارتقاء یافت

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش،توانسته است طی عملیاتی سنگین و شبانه‌روزی، فرآیند شناورسازی مجدد ناوشکن‌ غیرعملیاتی این نیرو را تنها در مدت زمان قریب به ده روز به سرانجام برساند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، با حضور در بیست و پنجمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، با اشاره به نقش این نیرو در نابودی توان و قدرت بحری دشمن در دوران جنگ تحمیلی اظهار کرد: نیروی دریایی ارتش از همان نخستین روزهای وقوع جنگ تحمیلی، با قدرت در مقابل نیروهای متخاصم دشمن وارد عمل شده و توانست از طریق مجموعه‌ای از عملیات‌ها و اقدامات دریایی، توان عملیاتی و اجرایی دشمن را نابود و مضمحل سازد.

وی ادامه داد: اخیراً نیروی دریایی ارتش، توانسته است طی یک عملیات سنگین و شبانه‌روزی، فرآیند شناورسازی مجدد ناوشکن‌ غیرعملیاتی این نیرو را تنها در مدت زمان قریب به ده روز به سرانجام برساند؛ امری که در دیگر کشورهای جهان کم‌نظیر بوده و حتی ممکن است برای این عمل، نیاز به چندین ماه زمان داشته بااشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن اشاره به ارتقای توان رزم ناوشکن‌های این نیرو تأکید کرد: ناوشکن سهند ضمن ارتقای توان عملیاتی خود از هشت فروند موشک، به دوازده فروند، از یک به سه تایپ موشکی و ان‌شاءالله در آینده‌ای نزدیک با عملیاتی‌سازی دو سامانه پدافندی صیاد ۳ و نواب بر روی این ناوشکن، قادر خواهد بود عزت، نبوغ و قدرت نظام اسلامی و متخصصان و صنعت‌گران نیروی دریایی ارتش را به همگان اثبات کند.

امیر دریادار ایرانی در پایان خاطر نشان کرد: تمامی اقدامات نیروی دریایی ارتش در راستای عظمت بخشیدن به اسلام و مسلمین است تا این نیرو، به عنوان بخشی از بدنه نیروهای مسلح کشور، بتواند مصداق «حصون الرعیه» باشد و در مقابل دشمن هوشیارتر، مقتدرتر و عزتمندتر از هر زمانی باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه