جامعه جهانی فورا تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را متوقف کند

سخنگوی وزارت امور خارجه حملات نظامی ‌رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه و بمباران و تخریب تاسیسات غیرنظامی و توانمندی‌های دفاعی این کشور در دمشق، لاذقیه، ادلب، حماه، قنیطره و درعا را به شدت محکوم کرد.

اسماعیل بقایی - سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقایی با اشاره به تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی و هدف‌ قرار دادن دارایی‌های راهبردی و امکانات زیربنایی نظامی و غیرنظامی سوریه و تداوم اشغال بخش‌هایی از این کشور از سوی این رژیم، تاکید کرد امروز برای همگان روشن شده است که هدف اصلی رژیم اشغالگر، تخریب و نابودی توانمندی‌های دفاعی، اقتصادی و زیربنایی سوریه به عنوان یک کشور مستقل است تا بتواند مطامع شرورانه خود را در این کشور و منطقه دنبال کرده و همزمان به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و تجاوز و اشغالگری در لبنان ادامه دهد

بقائی با یادآوری موضع اصولی و ثابت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت حفظ و صیانت از تمامیت سرزمینی و عزت و حاکمیت ملی سوریه به‌عنوان یک کشور مستقل و ملت متمدن و اثرگذار در امنیت و ثبات منطقه مهم غرب آسیا، مجددا مسئولیت همه طرف‌های دخیل در شکل‌گیری وضعیت کنونی سوریه از طریق زمینه‌سازی سوء استفاده و توسعه‌طلبی رژیم اسرائیل در این کشور را خاطرنشان کرد و تصریح نمود: توقف جنگ‌افروزی و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری و موثر جامعه جهانی به‌ویژه کشورهای منطقه است و بر این اساس ضروری است سازمان همکاری‌های اسلامی از ساز و کارهای موجود برای وادار کردن شورای امنیت سازمان ملل به ایفای وظیفه خود در قبال قانون‌شکنی و نقض صلح از سوی رژیم اسرائیل استفاده کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه