English

رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع:

به زودی از شناور آب نگاری مجهزی بهره برداری می شود

رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع گفت: در اسناد منتشر شده در سازمان ملل متحد بیشمار نام خلیج فارس آورده شده و تردیدی برای حقانیت نام خلبج فارس نیست.

به زودی از شناور آب نگاری مجهزی بهره برداری می شود
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت دفاع، امیر سرتیپ «مجید فخری» رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع در حاشیه مراسم روز ملی خلیج فارس که امروز چهارشنبه در سازمان جغرافیایی برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره اقدامات این سازمان برای تثبیت هویت ملی خلیج فارس در مجامع بین المللی، اظهار داشت: محوریت برگزاری مراسم روز ملی خلیج فارس از نام خلیج فارس آغاز شده که در اسناد تاریخی متعدد دوره های مختلف و همچنین اسناد خارجی این نام همیشه وجود داشته است.

امیر سرتیپ دوم فخری ادامه داد: در اسناد منتشر شده در سازمان ملل متحد بیشمار نام خلیج فارس آورده شده و تردیدی برای حقانیت نام خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع افزود: در شورای سیاست گذاری رویداد ملی خلیج فارس ۷ محور را مصوب کردیم تا بتوانیم در مورد خلیج فارس و با هماهنگی دستگاه های مختلف صدای بزرگی در حد ملت بزرگ ایران در مورد خلیج فارس منتشر و به گوش جهانیان برسد.

وی تاکید کرد:همچنین کتاب هاب متعددی در سازمان جغرافیایی، وزارت دفاع و دستگاه های مختلف درباره اسناد خلیج فارس منتشر شده و نقشه ها و کتیبه ها در آن گنجانده شده است.

امیر سرتیپ دوم فخری یادآور شد: دانشمندان ما مطالعات متمرکزی روی اسناد و اشیاء تاریخی انجام می دهند و در ۲ هزار و ۵۰۰ سال پیش آبراه بزرگ، یک آبراه داخلی بوده و از وسط امپراطوری تاریخی ایران عبور می کرده است. امروز به یک آبراه بین المللی تبدیل شده و کشورها تقسیم و کوچک شده‌‌اند؛ لذا موضوع خلبج همیشه فارس باید در اسناد آورده شود و رسانه ها و جوانان بدانند که در حقانیت خلیج فارس شکی وجود ندارد و باید در انتشار این اسناد باید تلاش بیشتری داشته باشیم‌.

رئیس سازمان جفرافیایی نیروهای مسلح افزود: جغرافیا موضوع دیگری است که باید در حوزه خلیج فارس به آن پرداخت که شامل آب و هوای اقیانوسی، آب و هوای خلیج فارس، آلودگی خلیج فارس، حفظ محیط زیست، گونه های گیاهی و جانوری، نحوه بهره برداری درست از سواحل و ذخایر خلیج فارس را شامل می شود.

وی یادآور شد: ما باید با همکاری و اقدامی ملی پهنه آبی خلیج فارس را که یک سرمایه بزرگ برای امروز و نسل فرداست را حفظ کنیم و با برنامه درست سواحل را توسعه دهیم تا به عنوان‌ یک ذخیره ای بزرگ برای تولید ثروت از آن استفاده کنیم‌.

وی افزود: وزارت دفاع در طول سال های گذشته موفق شده شناور آب نگاری مجهزی را تهیه کند و ما از این شناور برای آب نگاری خلیج فارس، دریای عمان و پهنه های اقیانوسی به زودی بهره برداری می کنیم.

امیر سرتیپ دوم فخری اضافه کرد: سازمان های متعددی در کشور اعم از هواشناسی، نقشه برداری، زمین شناسی، محیط زیست روی حوزه های مختلف کاری خودشان مطالعات عمیقی می کنند و ما ابزارهای لازم را در اختیار داریم. مهم هماهنگی های بین دستگاهی و نقشه راه بزرگی است که در سطح ملی باید تهیه شود تا بتوانیم این داده ها را به تصمیمات حکیمانه تبدیل کنیم‌.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه