معاون سیاسی وزیر امور خارجه:

به فرموده رهبر معظم انقلاب، ساخت سلاح اتمی حرام است

مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی اگر دچار اشتباهی در قبال ایران شوند، هزینه سنگینی را خواهند پرداخت.

تخت روانچی
به گزارش خبرگزاری موج

، تخت روانچی در گفت وگو با شبکه العهد عراق گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی اگر دچار اشتباهی در قبال ایران شوند، هزینه سنگینی را خواهند پرداخت.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی چارچوب کلی موضوع مذاکره با آمریکا را مشخص کرده‌اند و ما به این چارچوب پایبند هستیم.

تخت روانچی گفت: سیاست و راهبرد ما درباره ساخت سلاح اتمی بسیار واضح و روشن است و رهبر معظم انقلاب ساخت این نوع سلاح را حرام اعلام کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ما تحولات سوریه را با دقت رصد می‌کنیم و امیدواریم که امنیت در این کشور حکمفرما شود و کشورها باید در امور داخلی آن دخالت نکنند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در داخل ایران درباره پرونده سوریه هیچ اختلافی وجود ندارد.

تخت روانچی افزود: هر زمانی که دولت جدید سوریه تشکیل شد، ما تصمیم ملت سوریه را محترم می‌شماریم و بر این اساس با آن ارتباط برقرار می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما مایل به گسترش روابط با عراق در همه زمینه‌ها و همه سطوح هستیم و دولت ایران برای روابط با همسایگان خود اهمیت زیادی قائل است و ما مشترکات زیادی با این کشورها داریم.

تخت روانچی گفت: فرصت‌های بزرگی در منطقه است و باید از این فرصت‌ها برای بازگشت روابط ایران و عربستان به بهترین وضعیت استفاده کرد.

وی درباره حضور سفیر عربستان در هتل اسپیناس نیز افزود: این موضوع در بسیاری از کشورها اتفاق می‌افتد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه