سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون سازمان انرژی اتمی:

کارخانه تولید کیک زرد احداث می‌کنیم

احمدی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: مجتمع معدنی و صنعتی ساغند از نظر مواد پرتوزا و نیز عناصر همراه، منطقه‌ای مستعد و راهبردی محسوب می‌شود و می‌تواند موجبات تحول در حوزه صنعت و معدن را فراهم سازد.

سیدجواد احمدی معاون سازمان انرژی اتمی
به گزارش خبرگزاری موج

، «سیدجواد احمدی» معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هسته‌ای ایران (تماس) در آیین آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» (ساغند) ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر و اعیاد شعبانیه گفت: امروز عملیات عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی ساغند آغاز شد، شهریور ماه سال گذشته عملیات اکتشاف این محدوده را اجرا کردیم و اکنون به مرحله استخراج و بهره‌برداری از مواد پرتوزا و عناصر همراه در این معدن رسیده‌ایم.

احمدی تصریح کرد: در این پروژه که با مشارکت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو آغاز شده است، در مجموع حدود ۴۰ میلیون تن مواد پرتوزا، کانی سنگ آهن و عناصر همراه وجود دارد. همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم که کارخانه تولید کیک زرد با ظرفیت سالانه ۲۰ تن را احداث کنیم.

احمدی با اشاره به نقش معادن در افزایش اشتغال‌زایی منطقه توضیح داد: با بهره‌برداری معادن در این محدوده برای ۷۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه