سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ظریف با نماینده سازمان‌ملل متحد در عراق دیدار کرد

الحسان، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق در بغداد با محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، دیدار و گفتگو کرد.

ظریف با نماینده سازمان‌ملل متحد در عراق دیدار کرد
به گزارش خبرگزاری موج

​، محمدالحسان، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق و رئیس یونامی، در بغداد با محمدجواد ظریف ، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، دیدار و گفتگو کرد.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق در این دیدار گزارشی از وضعیت عراق و اهم فعالیت‌های یونامی در عراق ارائه داد.

در این دیدار همچنین وضعیت عراق و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع فلسطین و تأثیرات آن بر شرایط منطقه به لحاظ راهبردی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ظریف نیز در این ملاقات بر اهمیت ثبات، پیشرفت و امنیت عراق تصریح و نقش ابتکارات منطقه‌ای و کمک سازمان ملل متحد در این زمینه را حائز اهمیت دانست و بر استمرار و تقویت همکاری جمهوری اسلامی ایران با یونامی تاکید کرد.

معاون راهبردی رئیس جمهور، به دعوت رسمی آقای سید عمار حکیم و با هدف شرکت در سومین کنفرانس علمی و بین‌المللی چشم‌انداز آینده پیروان اهل‌بیت (ع) در بغداد، به کشور عراق سفر کرده و قرار است در حاشیه این کنفرانس با مقامات عالی‌رتبه عراق نیز دیدار و گفتگو داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه