سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون پارلمانی رئیس جمهور:

همدلی و اتحاد دولت و مجلس در شرایط کنونی الزامی است

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: شرایط داخلی و بین المللی ایجاب می کند دولت و مجلس بیش از هر زمانی همدلی و اتحاد داشته باشند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، شهرام دبیری در نشست معاونان امور مجلس وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی با محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با تبریک روز مجلس و گرامیداشت هفته بسیج، اظهارکرد: این نشست برای هماهنگی بیشتر معاونان پارلمانی تشکیل شده است؛ چرا که ما در یک برهه زمانی خاص قرار گرفته‌ایم. بعد از حضور و مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری که باعث ناامیدی دشمن شد، آنها به دنبال ایجاد فاصله بین دولت و ملت رفتند تا دولت نتواند کارآمدی داشته باشد. رژیم صهیونیستی نمی خواهد ما در داخل کشور متحد و در سطح بین المللی فعال باشیم و می خواهند القا کنند که مردم پشتوانه نظام نیستند؛ بنابراین ما بیشتر از هر زمانی به اتحاد و همدلی نیاز داریم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با قدردانی از رئیس مجلس برای مدیریت مدبرانه مجلس و همراهی و همدلی مجلس با دولت، افزود: ما در جریان معرفی کابینه با رای اعتماد استثنایی و رای بالای نمایندگان مواجه شدیم که سنگ بنای خوبی برای وفاق و همدلی بود. نشانه دیگر این همدلی تصویب کلیات بودجه بود که ما از نمایندگان به این خاطر تشکر می‌کنیم.

دبیری تاکید کرد: دولت و مجلس برای خدمت به مردم باید با هم کار کنند. مبنای کار ما قانون است، اما ذیل قانون، تعامل و همفکری موثر است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور همچنین افزود: رئیس‌جمهور، فرزند مجلس است و از مسائل مردم کاملاً آگاه است و ایشان تاکید فراوان دارند که همدلی و اتحاد بیشتری با مجلس داشته باشیم و با آنکه توصیه رهبری است که نمایندگان در امور اجرایی و عزل و نصب ها دخالتی نداشته باشند، با این حال رئیس‌جمهور دستور دادند از نمایندگان هر استان در مسائل مختلف از جمله انتخاب استاندار نظرخواهی و از نظر مشورتی نمایندگان استفاده شود که این موضوع نشانه تعامل متقابل دولت با نمایندگان است.

وی خاطر نشان کرد: نتیجه تعامل دولت و مجلس خدمت بیشتر به مردم است و مردم از چنین همدلی خوشحال می شوند؛ چراکه از اختلاف و دودستگی برخی مسئولان درگذشته خسته شده‌اند و توقع رفع مشکلات را دارند. هرچه تعامل بیشتر باشد نتیجه کار به نفع مردم مطلوب تر است. بنده هم به معاونان پارلمانی توصیه کرده‌ام که با نمایندگان تعاملی بیش از گذشته داشته باشند. سامانه‌هایی هم در حال طراحی است که به این فرآیندها کمک کند.

معاون رئیس جمهور در پایان گفت: وظیفه ما خدمت به مردم است. ان شاء الله دست به دست هم بدهیم تا نتیجه همکاری دولت و مجلس آن باشد که مردم رضایت بیشتری داشته باشند و مشکلات مردم کمتر شود.

پیش از سخنان دبیری، معاونان پارلمانی صداوسیما، وزارت آموزش و پرورش، وزارت اموراقتصادی و دارایی، وزارت کشور، وزارت دفاع، وزارت نفت و مسئولان امور مجلس قوه قضاییه و حوزه های علمیه خطاب به دکتر قالیباف، به بیان دیدگاه های خود در خصوص بهبود و ارتقا تعامل دولت و مجلس پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه