سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مشاور سیاسی مقام معظم رهبری:

تماس جمهوری اسلامی با آمریکا قبل از حمله موشکی به عین‌الاسد کذب محض است

مشاور سیاسی مقام معظم رهبری ابراز داشت: عملیات موشکی پرحجم علیه پایگاه عین‌الاسد که مهمترین پایگاه آمریکا در عراق به شمار می‌رود، به صورت کاملاً غافلگیرانه انجام شد.

اولین همایش ملی فناوری فضایی/دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی
به گزارش خبرگزاری موج

، دریابان علی شمخانی مشاور سیاسی مقام معظم رهبری ضمن تکذیب اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در خصوص تماس ایران با آمریکا قبل از حمله موشکی به پایگاه عین الاسد، گفت: بر اساس تصمیم مورد اجماع مقرر شد، عملیات موشکی پرحجم علیه پایگاه عین الاسد که مهمترین پایگاه آمریکا در عراق به شمار می‌رود، برای دستیابی به حداکثر تخریب به صورت کاملاً غافلگیرانه انجام شود.

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی افزود: به دلیل روابط نزدیک ایران با عراق و همچنین رعایت ملاحظات همسایگی، نیم ساعت قبل از انجام عملیات، موضوع صرفاً به نخست وزیر وقت عراق به صورتی اطلاع رسانی شد که امکان پیش بینی تمهیدات حفاظتی خاص از سوی آمریکا مقدور نباشد.

شمخانی خاطر نشان کرد: بیان مطالب خلاف واقع از سوی فردی چون ترامپ که به دروغگویی شهرت دارد و اکنون نیز با داشتن پرونده‌های سنگین فساد سیاسی، اقتصادی و اخلاقی مجدداً به عرصه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وارد شده، خیلی عجیب نیست.

وی افزود: اگر احترامی که ترامپ مدعی آن شده وجود داشت، طبیعتاً خود او، پمپئو، بولتون و سایر مقامات سیاسی و نظامی آمریکا که در جنایت غیر قابل بخشش به شهادت رساندن سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس و سایر فرماندهان مقاومت دست داشتند، نباید پس از گذشت سال‌ها همچنان پول مالیات مردم آمریکا را صرف حفاظت ویژه از خود می‌کردند.

گفتنی است، دونالد ترامپ روز گذشته در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد؛ «ایران قبل از حمله به عراق در پاسخ به کشته شدن سلیمانی با ما تماس گرفت تا بدانیم آمریکایی‌ها مورد اصابت قرار نمی‌گیرند و عمداً اهداف خود را خطا خواهند زد: این برای احترام بود!»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه