سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس سازمان برنامه و بودجه:

مجوز جذب ۲۵ هزار پرستار برای امسال صادر شده است

بنا بر اعلام رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مجوز جذب ۲۵ هزار پرستار برای امسال صادر شده و تامین اعتبار آن هم انجام شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، داوود منظور در جلسه علنی امروز سه شنبه ۱۹ دی ماه  مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر ارزیابی اثربخشی سیاست گذاری ها و اقدامات عملیاتی دستگاه‌های مسئول برای ساماندهی مشکلات زنجیره تأمین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی در کشور گفت: در حوزه درمان اتفاقات مهم و بزرگی انجام شده و نباید در این زمینه فقط ناامیدی ایجاد کنیم و زحمات عزیزان در وزارت بهداشت را زیر سوال ببریم و باید نیمه پر و خالی لیوان را با هم ببینیم.

وی با بیان اینکه اکنون بازار دارو در کشور به ثبات رسیده و نسبت به زمانی که دولت سیزدهم کار را تحویل گرفت قابل مقایسه نیست، گفت: تاکنون ۷۵ درصد اعتبارات بودجه‌ای حوزه درمان تخصیص داده شده و حوزه درمان در اولویت دولت است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: تاکنون اعتبارات هیچ بخشی به این میزان تخصیص داده نشده و این اهمیت حوزه درمان را نشان می‌دهد. سال گذشته ۱۳ همت برای حوزه دارویار تخصیص یافته بود که تاکنون و در امسال به ۳۲ همت افزایش یافته است.

منظور تاکید کرد: ما در سال جاری هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌کنیم که البته ۵ هزار تخت بیمارستانی تاکنون افتتاح شده و دو هزار تخت هم تا پایان سال بهره برداری خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه د اد: مجوز جذب ۲۵ هزار پرستار برای امسال صادر شده و اعتبار آن هم تأمین شده است همچنین برای جذب ۱۸۰۰ عضو هیأت علمی اعتبار تأمین شده و برای سال آینده هم جذب ۱۲۰۰ هیأت علمی پیش بینی شده است.

منظور با بیان اینکه تاکنون ۲۹۵ همت در حوزه درمان تأمین اعتبار شده است، گفت: در حوزه بیماران صعب العلاج هم باید این توضیح داده شود که تاکنون ۷ همت به بیمه سلامت تخصیص داده شده است.

منظور تاکید کرد: مساله تخصیص ارز به حوزه درمان در اولویت ما قرار دارد و تاکنون ۴ میلیارد و ۲۷۳ میلیون دلار ارز به این حوزه اختصاص یافته است. نکته مهم قابل عرض آن است که ما به سمت الکترونیکی کردن نظام اطلاعات درمانی گام برداشتیم و تقریباً تمام نسخه‌ها الکترونیکی شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه