سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

رئیس ستاد اربعین:

پیش بینی‌های لازم برای تسهیل زوار اربعین اندیشیده شده است

رئیس ستاد اربعین حسینی (ع) کشور گفت: دولت برای سهولت عبور زائران اربعین در مرزهای کشور پیش بینی لازم را انجام داده است.

اربعین

به گزارش خبرگزاری موج، سیدمجید میر احمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در سفر به خوزستان و در مرز شلمچه به خبرنگاران گفت: توسعه گذرگاه‌های اربعین و ایجاد زیرساخت لازم برای عبور زائران در مرزها در دستور کار قرار دارد و زائران در عبور از مرزها تفاوت را احساس خواهند کرد.

وی افزود: برای احداث و افزایش سرویس‌های بهداشتی و مه‌پاش در گذرگاه‌های اربعین برنامه‌ریزی لازم شده و ایجاد زیرساخت برای تامین آب و برق در پایانه‌های مرزی عراق و ایران در حال انجام است.

میراحمدی ادامه داد: برای عبور آسان اتباع خارجی و حمل و نقل زائران وزیر کشور با همتای عراقی خود گفت‌وگو کرده و قرار است این مسائل در سفری به عراق بررسی و برطرف شود.

وی با اشاره به پیش‌بینی حضور چهار میلیون زائر ایرانی در اربعین حسینی سال جاری افزود: در مرزشلمچه پارکینگ ۱۰۰ هزار خودرویی در حال آماده‌سازی است.

بررسی چگونگی پیشرفت زیرساخت‌های مرز شلمچه برای ایام اربعین حسینی (ع) از برنامه‌های سفر معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد اربعین حسینی(ع) کشور بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه