سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

قالیباف:

مساله جمعیت، دغدغه مقام معظم رهبری، دولت، مجلس شورای اسلامی و مردم است

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه معیشت و اقتصاد اولویت‌ کشور است، گفت: در حال حاضر مساله جمعیت، دغدغه مقام معظم رهبری، دولت، مجلس شورای اسلامی و مردم است و باید علاوه بر اجرای دقیق قانون جمعیت، در برنامه هفتم نیز توجه جدی بر این امر صورت گیرد.

رئیس مجلس

در نشست مشترک محمد باقری قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از وزرا و نمایندگان مجلس مهمترین راهکارهای مؤثر برای رشد جمعیت و ارتقای خانواده در برنامه هفتم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

قالیباف در این نشست با اشاره به ضرورت اجرای دقیق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: در حال حاضر مساله جمعیت، دغدغه مقام معظم رهبری، دولت، مجلس شورای اسلامی و مردم است و باید علاوه بر اجرای دقیق قانون جمعیت، در برنامه هفتم نیز توجه جدی بر این امر صورت گیرد.

وی افزود: دستگاه‌های مسئول به ویژه دولت و مجلس باید با قوت و سرعت به اقدامات خود برای ایجاد زمینه‌های بهتر جهت افزایش جمعیت در کشور و تمایل زوجین بر فرزندآوری بیفزایند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضرورت فرهنگ سازی برای رشد جمعیت در کشور را مورد اشاره قرارداد و گفت: تأمین معیشت مردم و موضوع اقتصاد از اولویت‌های فعلی کشور است در عین حال، موضوع جمعیت و آب نیز از اولویت‌های اصلی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد.

قالیباف افزود: باید در تدوین و اجرای برنامه هفتم تمامی موضوعات کشور، خانواده محور باشد و سیاست‌های آموزشی و تربیتی با نگاه به خانواده، تدوین شود و مورد توجه قرار گیرد.

وی بر فعال‌تر کردن بخش‌ها و مجموعه‌های مردمی در زمینه افزایش جمعیت تاکید کرد و گفت: در آذرماه امسال مجلس در روز نظارتی خود موضوع جمعیت را با حضور مسئولان مربوطه بررسی خواهد کرد.

شایان ذکر است در این جلسه وزرای بهداشت و درمان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین راه و شهرسازی و تعدادی از نمایندگان عضو فراکسیون جمعیت مجلس به ارائه گزارش از اقدامات انجام شده در زمینه اجرای قانون حمایت از خانواده پرداختند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه