سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بهادری جهرمی در حاشیه هیات دولت؛

رکورد سفرهای زائران اربعین شکسته شد

سخنگوی دولت با اشاره به حضور میلیونی هموطنان در آیین زیارت اربعین گفت: تا امروز رکورد سفرهای زائران ایرانی به مراسم اربعین شکسته شده است.

به گزارش خبرگزاری موج، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: تا امروز رکورد سفر‌های زائران ایرانی به اربعین در مدت زمان مشابه شکسته شده است و بیش از سه میلیون زائر وارد اربعین شدند.

وی گفت: حدود یک و نیم میلیون نفر هم تاکنون به کشور بازگشتند که انشالله با مشارکت مردم این مراسم پرفیض باشکوه‌تر برگزار شود.

بهادری جهرمی درباره مصوبات جلسه دولت اظهار کرد: امروز وزیر صمت گزارشی از احیای معادن چه در حوزه اکتشاف چه حوزه بهره برداری ارایه داد. رهبری در دیدار با اعضای دولت در این حوزه فرمایشی داشتند که  گزارش این اقدامات  ارائه و مقرر شد کارگروهی در دولت راهکارهای حل مشکلات  معادن را بررسی کرده و موانع را برطرف کنند.

وی ادامه داد: وزیر ارتباطات هم گزارشی از میزان پیشرفت  دستگاه های اجرایی در سامانه خدمات الکترونیک دولت ارایه کرد. بنا شد در حد توان و درظرف زمان قانونی که آخر شهریور ماه است، دستگاه های اجرایی برای پیوستن به این  سامانه اقدام کنند.

بهادری جهرمی ادامه داد: وزیر کشور از اربعین گزارش داد. تا امروز رکورد سفر اربعین در مدت زمان مشابه شکسته شده و بیش از۳ میلیون زائر ایرانی وارد عراق شده اند. بیش از ۱/۵ میلیون نفر هم تاکنون از سفر بازگشته اند. امیدواریم با کمک مردم، خیرین و موکب داران ایرانی و عراقی این مراسم هرچه باشکوه تر برگزار شود.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: یکی از مصوبات دولت در جلسه پیش، لایحه عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای بود که شامل یک متن و۴۹ سند بود. این لایحه باید به تصویب مجلس برسد تا گام های عضویت ایران برداشته شود.

وی در پایان اظهار کرد:  رهبری اخیرا  در خصوص فعال سازی حوزه اقتصاد دریا فرمایشی داشتند. پیش از این مصوبه توسعه سواحل مکران  وجود داشت که البته حرکت قابل قبول صورت نگرفته بود. آسیب شناسی در این زمینه در دولت انجام و گزارش آن ارائه و پیشنهاد اصلاحی ارایه شد تا ترکیب شورای توسعه سواحل تغییر کند. تعداد اعضاء به نصف کاهش یافت و ستاد چابک شد. حوزه اختیاراتش روشن تر و گسترده تر شد. تکالیف و وظایف کاملا تصریح شد. اختیارات اصل۱۳۸ قانون اساسی به اعضای وزیر این ستاد واگذار شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه