سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

در جلسه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی:

قدردانی رئیس‌جمهور از مردم و دولت عراق و دست اندرکاران برگزاری مراسم اربعین

رئیس جمهور شکوه مراسم اربعین را در جهان بی‌نظیر دانست و یک بار دیگر از مردم و دولت عراق و همه دست اندرکاران برگزاری این مناسک عظیم قدردانی کرد.

169907826

به گزارش خبرگزاری موج، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر سه‌شنبه در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مناسک عظیم اربعین، آمیختن شئون مختلف زندگی مردم با دین و ارزش‌های دینی، ایستادگی، مقاومت، دشمن شناسی و دشمن ستیزی را از جمله این ظرفیت‌ها دانست که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند از آن‌ها بهره بگیرد.

رئیس جمهور شکوه مراسم اربعین را در جهان بی‌نظیر دانست و یک بار دیگر از مردم و دولت عراق و همه دست اندرکاران برگزاری این مناسک عظیم قدردانی کرد.

در ادامه جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، اعضا به بررسی موضوع ظرفیت‌ها و چالش‌های آموزش عالی و آموزش پزشکی کشور پرداختند. در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت بازسازی زیرساخت‌های پژوهشی، تدوین برنامه هفتم توسعه در راستای حفظ پیشتازی کشور در عرصه‌های مختلف علمی و بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این جلسه مقرر شد عطف به سیاست‌های ابلاغی تدوین برنامه هفتم توسعه، کمیسیونی متشکل از روسای کمیسیون‌های برنامه و بودجه، آموزش و بهداشت و درمان مجلس، وزرای علوم و بهداشت، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس دانشگاه آزاد و دو نفر از اعضای حقیقی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست دبیر شورا تشکیل شود، تا در فاصله دو هفته آینده و برگزاری جلسه بعدی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، برنامه جامعی برای تقویت مجموعه مولفه‌های مرتبط با حوزه آموزش و پژوهش را تدوین و ارائه کند.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه