سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

تقدیر رئیس جمهور از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی

رئیس جمهور از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و نیز بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی تقدیر کرد.

اولین جلسه شورای‌ عالی مسکن به ریاست آیت‌ الله رئیسی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور روز دوشنبه از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که شامل ۹ طرح داخلی و ۳ طرح خارجی از دانشمندان کشورهای ایتالیا، فرانسه و جمهوری خلق چین بود، تقدیر کرد.

در این دوره از جشنواره خوارزمی ۳ طرح بنیادی، ۶ طرح کاربردی، ۲ طرح توسعه‌ای و یک طرح نوآوری برگزیده شده است که از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به «سامانه بررسی امنیت شبکه تلفن همراه» و «طراحی و تولید دستگاه الکترو شوک قلبی»، اشاره کرد.

«فتوکاتالیست‌های ناهمگون»، «درمان فشار خون بالا در گذشته، حال و آینده» و «ژنتیک انسانی بیماری‌های عفونی» به ترتیب طرح‌های برگزیده پژوهشگران خارجی از چین، ایتالیا و فرانسه بودند که در این جشنواره برگزیده شدند.

رئیس جمهور همچنین از ۸ طرح برگزیده بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی در بخش‌های تخصصی عمران، فناوری‌های نانو، مکانیک، فناوری‌های شیمیایی و محیط زیست با اهدا لوح و تندیس جشنواره تقدیر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه