سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

سلیمی طی تذکری:

بین مجلس و شورای نگهبان اختلاف نیست/ آقای روحانی از پشت شیشه دودی نظرسنجی نکنید

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: رئیس‌جمهور اکنون به دنبال حاشیه‌سازی نباشد.

سلیمی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس صبح امروز   طی تذکری در صحن علنی مجلس اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور فرمودند بین مجلس و شورای نگهبان درباره تفکیک وزارتخانه وزارت بازرگانی اختلاف است. بنده عرض می‌کنم بین مجلس و شورای نگهبان اختلاف نیست. مجلس قبلی سه بار در ورد تفکیک وزارت بازرگانی رأی منفی داده است. 

وی گفت: فعلا در حذف قانون آقای رئیس‌جمهور باید یک وزیر به مجلس معرفی کند نه دو وزیر؛ اگر در آینده وزارت بازرگانی تفکیک شد بحث جدا است و بالاخره ایشان وزیر جدید رامعرفی می‌کنند. 

عضو هیأت رئیسه مجلس با این پرسش که چرا آقای رئیس‌جمهوردنبال حاشیه‌سازی است گفت:‌بدون شک قانون تصریح دارد که اکنون باید یک وزیر معرفی شود بنابراین از ۲۲ مرداد امضای آقای مدرس خیابانی غیرقانونی است و تصرفات ایشان نیز غیرقانونی محسوب می‌شود و هر کسی هم دستورات ایشان را اجرا کند خلاف قانون مرتکب شده است. 

وی اضافه کرد: آقای رئیس جمهور گفتند من حقوقدان هستیم بنابراین جنابعالی که قانون بلد هستید حتما باید به قانون تمکین کنید چرا که برحسب قانون تا ۲۲ مرداد بیشتر مهلت نیست و یک هفته مجلس وقت دارد شرایط وزیر پیشنهاد کند. این هفته هفته آخری است که رئیس‌جمهور می توانند وزیر صمت را به مجلس معرفی کند. 

سلیمی با اشاره به بدهی‌های دولت گفت: ‌دولت اکنون بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد و شرکت‌های دولتی هم ۵۴۰ هزار میلیارد تومان دارای بدهی هستند و این عدد بزرگ و سنگینی است و متأسفانه آقای رئیس‌جمهوری بدهی سنگینی را برای دولت بعد برجای می‌گذارد. 

وی گفت: به جای اینکه کشور را وارد حاشیه کنند از رئیس مجلس تقاضا دارم که به دولت تذکر دهد که باید به قانون تمکین کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه بازار آشفته است، تصریح کرد: آیا آقای روحانی مسائل را نمی‌دانند؟ ای کاش مشاوران آقای رئیس جمهور به ایشان خبر می‌دادندکه قیمت‌ها در بازار هر روز بالا و پائین می‌شود و ایشان از پشت شیشه دودی نظرسنجی نکنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه