سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

طیبه سیاوشی در گفتگو با موج؛

ایراد شورای نگهبان به لایحه تابعیت فرزندان زنان ایرانی برطرف می شود

نماینده تهران در مجلس گفت: ایرادات شورای نگهبان به لایحه اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی به طور قطع در مجلس برطرف می شود.

طیبه سیاوشی

طیبه سیاوشی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، اظهار داشت: برخلاف انتشار برخی اخبار مبنی بر اینکه شورای نگهبان به طور کامل لایحه اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی و مردان خارجی را رد کرده است، باید گفت شورای نگهبان تنها به دو ماده از این لایحه ایراد گرفته و آن را رد نکرده است.

وی افزود: یکی از ایرادات شورای نگهبان این است که برای اعطای تابعیت به این فرزندان، استعلام هایی درباره پدر آنها از دستگاه ها و نهادهای امنیتی اخذ و به پیشینه آنها دقت شود. مجلس با انجام این استعلامات مخالفتی ندارد و آن را برطرف خواهد کرد.

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: ایراد دوم این است که در لایحه آمده باید پس از اعطای تابعیت به فرزندان، دولت مکلف است که به پدر آنها هم تابعیت ایرانی بدهد. ما نیز معتقدیم که چنین ضرورتی وجود ندارد و نباید دولت را مکلف به اعطای تابعیت به مردان خارجی که دارای فرزندانی از زنان ایرانی هستند، کرد.

طیبه سیاوشی تاکید کرد: به طور قطع این ایرادات بر اساس نظر شورای نگهبان در مجلس برطرف می شود و مشکلی برای تایید نهایی لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی ایجاد نخواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه