سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه :

حمله جنگنده‌های ائتلاف سعودی وحشیانه بود

بهرام قاسمی : زنان و کودکان بی‌‌گناه و بی‌‌پناه یمنی که پس از سال‌ها تحمل قحطی و آثار فاجعه انسانی ایجاد شده در این کشور، هر روز با بیرحمانه‌‌‌ترین شکل ممکن، قربانی تسلیحات اهدایی و فروخته شده برخی کشورهای غربی به متجاوزان هستند، تا زنده‌‌‌اند صدای مظلومیت‌‌‌شان شنیده نمی‌‌‌‌شود .

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه

به گزارش خبرگزاری موج، بهرام قاسمی با وحشیانه خواندن حمله جنگنده‌‌های متجاوز ائتلاف سعودی به شهروندان یمنی در بخش کشر‌ در استان حجه که در نتیجه آن حداقل ۲۰ زن و کودک یمنی به شهادت رسیدند، این اقدام متجاوزان را شدیداً محکوم کرد. 

وی با ابراز تاسف از سکوت سازمان‌‌ها و محافل حقوق‌‌بشری در قبال جنایات جنگی و ضدبشری متجاوزان به یمن گفت: زنان و کودکان بی‌‌گناه و بی‌‌پناه یمنی که پس از سال‌ها تحمل قحطی و آثار فاجعه انسانی ایجاد شده در این کشور، هر روز با بیرحمانه‌‌‌ترین شکل ممکن، قربانی تسلیحات اهدایی و فروخته شده برخی کشورهای غربی به متجاوزان هستند، تا زنده‌‌‌اند صدای مظلومیت‌‌‌شان شنیده نمی‌‌‌‌شود .

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: آنان با مرگ مظلومانه خود سند شرمساری مدعیان دروغین حقوق بشر را برای همیشه تاریخ امضا می‌‌کنند. مدعیانی که نه تنها در برابر کشتار روزانه زنان و کودکان در یمن سکوت می‌‌‌کنند بلکه با فروش تسلیحات به متجاوزین، در این جنایات شریکند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه